Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Все про УПА

• Автор теми Автор теми shniffer
  • Дата створення Дата створення
Я разве предоставляла голову в качестве документа? У Вас нездоровая фантазия.
Ну раз ви на неї зіслалися - значить представили :)
Пардон, трудно переключаться с родного языка на вашу мову :-)
Пардона прийнято :)
Т.е. это - единственное, с чем Вы не согласились? :-)
Та ні, це перше з того, що просто кинулося у вічі.
Я так и думала.
Но прошу заметить, что о возрасте говорилось в цитате из письма. Мало ли, кто и что написал, не могли ведь редактировать оригинал письма. Может, он скрывал свой возраст.
Так что его возраст на тот момент - вообще не принципиален.
Кроме того, где Вы увидели фамилию Шухевич? В этом абзаце сказано о неком командире куреня по кличке Орел :-)
Враховуючи, що слова про залізний хрест стосувалися командира на псевдо "Орел" і більше про залізний хрест ніде у наведеному Вами джерелі не говориться, цілком логічно я зробив висновок, що ви посилаєтеся на дану фразу. Принаймні з нею ви пролетіли.

До речі, якби вік приховували - написали б приблизно. До речі, я сумніваюся, що згадуваний Вами пан - не знав віку того, з ким говорив... Чи в Німеччині відзнаки роздавалися наліво і направо.

Я, в отличии от Вас, когда с кем-либо разговариваю, то не называю номера страниц книг, газет, журналов, энциклопедий и т.д. на которых можно прочесть мою точку зрения.
Ну то так і кажіть, що залізний хрест Шухевича - це Ваша фантазія. Тоді до Вас питань не буде.

Тицьніть пальцем де.
Тыцьнул.

Навіщо, якщо гітлерівці на халяву дають?
"На халяву" Гитлер никому ничего не давал. И в SS просто так - не принимали. Это была военная организация, где за неподчинение приказам была единственная мера наказания - ********. А поскольку Рома Шухевич "дотянул" до застарелого *******а и был убит в доме своей любовницы Дидык уже после войны - видимо, приказы Гитлера он выполнял отменно.

До речі пригощали. І не тільки цукерками, а й цукром, який в часи війни дістати було проблематично. А ще порошками-розчинниками, типу "Юпі".
Вот-вот. Конфеты уже подтвердились. Остались - еврейские бабушки. Но это пустяки. Не сегодня - завтра "документы" будут готовы.

Доказательства чего? Нюрнбергского процесса? Если Вы живёте в параллельной реальности - оставайтесь в ней безвылазно. А то скоро дойдёт до того, что Вы потребуете доказательств аксиом Евклида.
Доказательства же военных преступлений SS - сотни раз приводились. Выдержки из Нюрнбергского процесса - цитировались.

Вот-вот. Конфеты уже подтвердились. Остались - еврейские бабушки. Но это пустяки. Не сегодня - завтра "документы" будут готовы.
А де?
Доказательства чего? Нюрнбергского процесса? Если Вы живёте в параллельной реальности - оставайтесь в ней безвылазно. А то скоро дойдёт до того, что Вы потребуете доказательств аксиом Евклида.
Доказательства же военных преступлений SS - сотни раз приводились. Выдержки из Нюрнбергского процесса - цитировались.

Ну то наведіть мені докази військових злочинів 14-ї гренадерської дивізії Ваффен СС "Галичина". А то ви тільки як стара верба - рипите, що вони є, а навести не можете.

До речі, зі святом вас.

Я, в отличии от Вас, когда с кем-либо разговариваю, то не называю номера страниц книг, газет, журналов, энциклопедий и т.д. на которых можно прочесть мою точку зрения.
Ах вот почему от Вас фактов недождешся, все для того чтоб никто неузнал Вашу точку зрения, только Ваша точка зрения меня неволнует, меня интерисовали факты а они оказались у вас в голове:). Очень жаль.

Нужно уметь "переваривать" информацию и пользоваться несколькими источниками для ее получения, а не только кидаться ссылками и документами :-)
Вы даже не представляете что я именно так и делаю, но почему то когда попросил доказательства про зверства УПА то приводят опять таки сомнительные ссылки, сомнительного содержания.

Если Макскит будет так любезен и если Вы его хорошо попросите :-), то он Вам расскажет.
Макскит на меня забил похоже, я просил его доказательства убийства Ватутина, но похоже у него их нет или они у него в голове с печатями:).

А Вы их разве не предоставите, как обычно?

Ну то наведіть мені докази військових злочинів 14-ї гренадерської дивізії Ваффен СС "Галичина". А то ви тільки як стара верба - рипите, що вони є, а навести не можете.
Вы думаете, что сможете бесконечно в качестве аргументов приводить своё неумение читать, и это будет работать? Вряд ли.
Вина SS доказана Нюрнбергским процессом. Ни о каких исключениях для SS Galichina там не было. Так что это Вам нужно доказать, что SS Galichina - не являлась SS.

До речі, зі святом вас.
Благодарю. Также прошу прощения, что забыл поздравить Вас с Вашим праздником 20-го апреля.

А Вы их разве не предоставите, как обычно?
Ні, на документи сумнівного походження, я зазвичай не посилаюся (теоретично випадок з Катиню був винятком... хоча все залежить від того, наскільки ви сприймаєте пана Суворова... Того, що Віктор)
Вы думаете, что сможете бесконечно в качестве аргументов приводить своё неумение читать, и это будет работать? Вряд ли.
Вина SS доказана Нюрнбергским процессом. Ни о каких исключениях для SS Galichina там не было. Так что это Вам нужно доказать, что SS Galichina - не являлась SS.
Ну то де в матеріалах Нюрнберзького трибуналу згадка про СС Галичину? Ви її там бачили хоч? Ну хоч слово Галичина? Ну хоч один папірчик.
Благодарю. Также прошу прощения, что забыл поздравить Вас с Вашим праздником 20-го апреля.

Дякую :-) Цвяти поклав, ветеранів привітав (мислєнно). Вибачення прийнято :-)

wanderlust сказав(ла):
Ні, на документи сумнівного походження, я зазвичай не посилаюся (теоретично випадок з Катиню був винятком... хоча все залежить від того, наскільки ви сприймаєте пана Суворова... Того, що Віктор)
Какое отношение Резун имеет к документам? Или для Вас всё что написано в поддержку Вашего мнения - документ?

wanderlust сказав(ла):
Ну то де в матеріалах Нюрнберзького трибуналу згадка про СС Галичину? Ви її там бачили хоч? Ну хоч слово Галичина? Ну хоч один папірчик.
Вот именно. Покажите мне в документах Нюрнбергского процесса, что дивизия СС Галичина - не являлась дивизией СС. Если покажете - вопросов больше не будет. А СС - признана виновной. Или, по-вашему, в Нюрнберге всех SSmann'ов поимённо должны были перечислить?
Ваши "виляния" - не пройдут.

wanderlust сказав(ла):
Дякую Цвяти поклав, ветеранів привітав (мислєнно). Вибачення прийнято
Вам государство загранкомандировку оплатило, или личная инициатива?

Посилання видалено
для особо тупых

и еще
Посилання видалено

Действительно, для тупых.

Максик, поговори со мной. :-) О Alan Parsons Project. Или Weather Report. ЧТо ты всё о Гитлере да о УПА. :-)

:D :D :D :пиво::іржач::іржач::іржач:
Именно в комиксах им и место!

Посилання видалено

Воины УПА стали героями комиксов
21 Мая 2007, 15:12

Тернопольская облгосадминистрация издала сборник комиксов о воинах УПА. Издание не предназначено для продажи: комиксы будут распространять среди библиотек и общественных организаций.

История в рисунках Украина в борьбе,цель которой - ознакомить юных читателей с историей освободительного движения украинцев во время Второй мировой войны, впервые вышла в свет в 1953 году в ежедневной газете Филадельфии Америка.

В настоящее время Тернопольская городская организация Союза украинской молодежи предложила облгосадминистрации переиздать это собрание комиксов. Чтобы максимально приблизить текст к нормам современного литературного языка, было сделано незначительное литературное редактирование.

Сборник комиксов издали двухтысячным тиражом. Автор иллюстраций - украинский художник Леонид Перфецкий, который в 1917-1921 был участником освободительной борьбы в составе украинских воинских подразделений, а во время Второй мировой войны находился в рядах дивизии Галичина.

Сборник Украина в борьбе посвятили 100-летию со дня рождения командира УПА - Романа Шухевича и 65-й годовщине со дня создания УПА.

100 лет со дня рождения главнокомандующего УПА исполняется 30 июня 2007 года.

-------------------------------

Шухевич был бы в восторге от того, что его приравняли к Человеку-пауку:пиво::іржач:

А в общем стратегический ход-то - классный ... поди скоро вместо войнушек с немцами будут играть в бендеровцев ... **** ...

Какое отношение Резун имеет к документам? Или для Вас всё что написано в поддержку Вашего мнения - документ?
Ну просто стиль з Вашим автором дуже схожий. І якщо ви сприймаєте одного, то чому ви не сприймаєте іншого? Адже вони:
а) не є істориками;
б) роблять логічні висновки з наведених документів.
Вот именно. Покажите мне в документах Нюрнбергского процесса, что дивизия СС Галичина - не являлась дивизией СС. Если покажете - вопросов больше не будет. А СС - признана виновной. Или, по-вашему, в Нюрнберге всех SSmann'ов поимённо должны были перечислить?
Ваши "виляния" - не пройдут.
Ви знову за старе. :-) Тікаєте від конкретного питання. Так, у вироку Нюрнберзького трибуналу визнано всі частини СС винними окреім кавалерійських, однак на основі чого грунтується цей вирок - на загальних діях СС яко організації. І тут виникає питання, оскільки СС Галичина не вчинила жодного злочину (від цього питання ви бігаєте, як чорт від кадила), то вона є невинною. Якщо ж вас турбує приставка СС перед "Галичина" - я з великим задоволенням продовжу розмову про першу українську дивізію "Галичина" :-)
Вам государство загранкомандировку оплатило, или личная инициатива?
Та в нас і в Тернополі ветерано є... Тому відрядження не конче потрібне :-) Хоча б я не відмовився, якщо б пропонували.

Акт відновлення Української Держави Львів, 30 червня 1941 p.

1. Волею Українського Народу Організація Українських Націоналістів під проводом Степана Бандери проголошує відновлення Української Держави, за яку поклали свої голови цілі покоління найкращих синів України. Організація Українських Націоналістів, яка під проводом її творця і вождя ЄВГЕНА КОНОВАЛЬЦЯ вела в останніх десятиліттях кривавого московсько-більшовицького поневолення завзяту боротьбу за свободу, взиває увесь український народ не скласти зброї так довго, доки на всіх українських землях не буде створена Українська Суверенна Держава. Суверенна Українська Влада запевнить Українському Народові лад і порядок, всесторонній розвиток усіх його сил та заспокоєння його потреб.

2. На західніх землях України твориться Українська Влада, яка підпорядкується Українському Національному Урядові, що створиться в столиці України - Києві з волі українського народу.

3. Відновлена Українська Держава буде тісно співдіяти з Націонал-Соціялістичною Великонімеччиною, що під проводом Адольфа Гітлера творить новий лад в Європі й світі та допомагає українському народові визволитися з-під московської окупації. Українська Національна Революційна Армія, що творитиметься на українській землі, боротиметься далі спільно з союзною німецькою армією проти московської окупації за Суверенну Со борну Українську Державу і новий справедливий лад у цілому світі. Хай живе Суверенна Соборна Українська Держава!

Хай

Бандера: Ми вступили в бій, що розгортається нині, щоб боротися за незалежну і вільну Україну. Ми боремося за українські ідеї та цілі. Коли цей останній бій почався, я віддав наказ моїм людям здійснити все можливе, щоб можна було взяти участь у боротьбі разом із німецькими військами. Я дав розпорядження негайно організувати в окупованих німецькими військами районах адміністрацію та уряд країни. Я віддав цей наказ ще перед початком війни. (...)

Деклярація політичного бюро Організації Українських Націоналістів щодо проголошення Української держави Берлін, 21 липня 1941 p.

Про ситуацію у Львові

І. Факти й причини.

Хоча уряд був сформований ОУН, тільки декілька урядових постів було довірено членам ОУН, більшість портфелів належали людям, які, не будучи членами ОУН, були спеціалістами чи відомими українськими діячами. (...) Удар проти українського уряду ризикує бути розціненим українським народом як ворожий акт Німецького райху щодо самої ідеї української державности. Якщо Німеччина потребує щирих і вірних союзників, Україна могла би бути одним з них, але в якості незалежної держави. (...)

Обратите внимание: щырых союзников ниметчыны:клас:

Назад
Зверху Знизу