Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Всё о ГБО, производители/установка/настройка

• Автор теми Автор теми S_a_n_e_k
  • Дата створення Дата створення

Какое ГБО Вы выбрали

• LOVATO

Голосів: 50 8.5%
  • Tomasetto

Голосів: 162 27.6%
  • Atiker

Голосів: 27 4.6%
  • BIGAS

Голосів: 3 0.5%
  • BRC

Голосів: 48 8.2%
  • Prins

Голосів: 10 1.7%
  • STAG

Голосів: 166 28.3%
  • Longas

Голосів: 0 0.0%
  • Zenit

Голосів: 11 1.9%
  • zavoli

Голосів: 34 5.8%
  • самсобрал

Голосів: 76 12.9%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    587
Газ это такое понятие растяжимое. Должен быть пропан-бутан, но помоему там половина таблицы Менделеева.

та ничего криминального:
2cgbcj.webp

жаль раньше не видел. у меня тоже такое было на 4м. причем выстрелы такие громкие, тоже после трассы в город заехал..
там было сразу несколько проблем: хуевый газ забил одну форсунку изза чего она не закрывалась полностью и постоянно переливала.
тоесть если ты думаешь что оно само пройдет — я тебя разочарую. уже нужно лезть и смотреть:yahoo:
Посмотрю по обстоятельствам. Но в городе выстрелов нет, вчера еще от 100 до 140 разгонял периодически отпуская педаль газа, выстрелов не было.

запостю сюда, тк доступ в газовую тему мне закрыт
Угадайте на каих сетях АЗС продавали свой газолин эти самогонщики:
“В рамках кримінального провадження, відкритого в грудні 2017 року за статтями ч. 3 ст. 185 (крадіжка) та ч. 3 ст. 190 (**********) Кримінального кодексу України, співробітники Управління захисту економіки в Харківській області ДЗЕ НП України спільно зі слідчим управлінням ГУНП в Харківській області викрили злочинну діяльність групи осіб, які організували на території Зміївського району підпільний цех з виробництва паливно-мастильних матеріалів”, – йдеться в повідомленні.

Так, у приміщенні здійснювали незаконне виготовлення бензину та дизельного пального із викраденої вуглеводної сировини. Не маючи жодних дозвільних документів, зловмисники здійснювали незаконне виробництво пального, а потім транспортували та реалізували продукцію у Харківській та інших областях України.

Під час виготовлення паливно-мастильних матеріалів здійснювалося забруднення атмосферного повітря шкідливими для життя та здоров’я людей, а також для довкілля речовинами, відходами або іншими матеріалами промислового чи іншого виробництва у результаті порушення спеціальних правил.

У ході досудового розслідування з’ясувалося, що організацію, керівництво та координацію протиправної діяльності щодо виготовлення пального з вуглеводної сировини здійснювала 42-річна жінка. Вона була засновником, керівником та бухгалтером кількох підприємств, які використовувалися для прикриття незаконної діяльності з виготовлення фальсифікованого бензину та дизельного пального.

“11 вересня на підставі ухвал Київського районного суду було проведено 7 обшуків на промисловій території за місцем знаходження цеху, а також місцем мешкання групи осіб, які організували на території Харківської області незаконне виготовлення паливно-мастильних матеріалів. Всього в ході обшуків було вилучено майже 20 тонн паливно-мастильних матеріалів, хімічні домішки, гроші в сумі 250 тисяч гривень, 32 тисячі російських рублів, 10 тисяч доларів США та бухгалтерську документацію”, – проінформували в поліції.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

жаль раньше не видел. у меня тоже такое было на 4м. причем выстрелы такие громкие, тоже после трассы в город заехал..
там было сразу несколько проблем: хуевый газ забил одну форсунку изза чего она не закрывалась полностью и постоянно переливала.
тоесть если ты думаешь что оно само пройдет — я тебя разочарую. уже нужно лезть и смотреть:yahoo:
***, таки ты был прав, выкатал галимый газ и заправился там где всегда. Было пару выстрелов в глущак, потом начал выключаться газ и на холостых бывает глохнет:(

запостю сюда, тк доступ в газовую тему мне закрыт
Угадайте на каих сетях АЗС продавали свой газолин эти самогонщики:

АЗС "У бордюра"? Российский, мамой клянусь:D
Нормальные сети таким заниматься не будут.

Заправился на надежде, хуже чем родник. Поехал разбавлять нормальной жижией.

Хочу поставить ГБО 2 на Калину1,6 8кл.
Какова производителя оборудования выбрать?Lovato, Tomasetto ,ATIKER ?

у тебя наверное придется менять впускной коллектор на металлический под гбо2-он на калине пластиковый-может разорвать при хлопке!у меня когда-то была калина хэтч 1.6 8кл.-стояло2-е поколение Атикер-работало норм-Леха верующий на Зидьках ставил.

Назад
Зверху Знизу