Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
самомупоменять фильтр
самому![]()
той, що в редукторі? Його можна міняти раз на 20-30, надо дивитись на стан першого. Я перший і на 10 не міняв, він чистий. В редукторі міняти не важко, відкрутив, змінив закрутив. В гуглі пошукай картинки або відеовторой
так, йому ж гроші заробляти і продавців виручати...человек сказал что фильтры меняют парами
главное не забыть перекрыть газ в баллонетой, що в редукторі? Його можна міняти раз на 20-30, надо дивитись на стан першого. Я перший і на 10 не міняв, він чистий. В редукторі міняти не важко, відкрутив, змінив закрутив. В гуглі пошукай картинки або відео
там ще електроклапан для цього єглавное не забыть перекрыть газ в баллоне
не у всех
той, що в редукторі? Його можна міняти раз на 20-30, надо дивитись на стан першого. Я перший і на 10 не міняв, він чистий. В редукторі міняти не важко, відкрутив, змінив закрутив. В гуглі пошукай картинки або відео
так, йому ж гроші заробляти і продавців виручати...
Отож и лезть самому не хочется
Знімаєшь кришку фільтра, виймаєшь елемент, оцінюєш його стан. Зливаєш краплю конденсату і збираєш.А як визначити шо фильтр бруднний ? ? розризати
Кран на балоні не взмозі закрутити?
Знімаєшь кришку фільтра, виймаєшь елемент, оцінюєш його стан. Зливаєш краплю конденсату і збираєш.
Зрозуміло. Наступного разу може є сенс замінити на фільтр з відстійником?
Суть в том, что газ горит медленнее. Температура непричём. Когда на бензине всё сгорело и выхлоп имеет какую-то температуру, на газу выпускной клапан "в огне" ещё. И если рассматривать только клапан а не весь процесс, то да, у него температура выше.
Повторюсь, температура горения - это одно. Температура клапана при работе - другое.
Фізика процесу така. Хоч 6-те покоління, як горів газ довше, так і буде. Ще і ступінь стиснення для газу має бути вища. Треба голову піляти, що найменш.на 4 и выше такого быть не должно
Смесь бедная, скорее всего. Какая машина и какое гбо?