Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • 16 листопада форум не працюватиме з 18:00 до 23:59 з технічних причин. Просимо вибачення за незручності

Война: события, люди, впечатления

Вы наконец-то посмотрели Арестовича ? )) Он уже давно говорит про настоящих руських в Украине и предлагает назвать страну Русь Украина.
Жопє, що не є українкою, слова не давали, разом з Арестовичем. Ми будемо називати, що захочемо і як треба, а не *******ти будуть щось варнякати і розповідати, кому і що і як називати.
Україна це Україна. І ми нічию історію не перекручуємо і не привласнюємо. І князів *******тських ніхто не тягнув сюди усіма шляхами, щоб закопати в Києві. Так, як це робила Москва з київськими князями.

Весь сефилидник сейча сбежится ))))
1759221885844.webp

Отож ж і доводиться в приватний медцентр звертатись. А там консультація станом на минулий рік здається, 580 гривень.
При гострій потребі найпростіший шлях.
Як і здати аналізи або пройти обстеження, якщо знаеш, що здавати або проходити.
От згодна, слава приватним) швидко, результативно, відносно недорого вирішили питання. Клієнт задоволений)

По-перше, Покрова, з чим всіх вітаю!
По-друге, всі інші свята, прив'язані до Покрови. Теж вітаю.
І по-третє, я вранці засмутилась, побачивши, як з Холодногірської на ПШ звертає кавалькада автівок, прикрашених угорі великими прапорами.
Але це мабуть зовсім не ТЕ.
Це мабуть пов'язане зі святами Покрови.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

"Про це в інтерв'ю для
розповів лікар з Харкова Максим Романенко.

Якщо на початку бойових дій до лікарень масово надходили поранені, то за рік ситуація змінилася: більшість пацієнтів — це самотні люди похилого віку та переселенці із запущеними хворобами, які залишилися на прифронтових територіях без рідних.

Ця "епідемія самотності", за словами Максима, може звести нанівець навіть вдале лікування."

В медицинском плане о себе такого сказать не могу.
У меня эпидемия страха, что что-то сломается в квартире, а помочь некому.
По врачам без нужды не таскаюсь. В этом году один раз была - давление померять.

"Про це в інтерв'ю для
розповів лікар з Харкова Максим Романенко.

Якщо на початку бойових дій до лікарень масово надходили поранені, то за рік ситуація змінилася: більшість пацієнтів — це самотні люди похилого віку та переселенці із запущеними хворобами, які залишилися на прифронтових територіях без рідних.

Ця "епідемія самотності", за словами Максима, може звести нанівець навіть вдале лікування."
Логічно. Скільки тих, хто втік за кордон, покинули своїх батьків....

Логічно. Скільки тих, хто втік за кордон, покинули своїх батьків....
Та э такі, що їх беруть, а вони не хочуть. Навіть у прифронтовій зоні. Про жінок не знаю, про самітніх чоловіків чула.

Та э такі, що їх беруть, а вони не хочуть. Навіть у прифронтовій зоні. Про жінок не знаю, про самітніх чоловіків чула.
Все очень непросто и много на что завязано. Отец моего друга (статус друга "Пропал без вести" в декабре 23-го, потому что выносить было нечего) отказывается лечь в больницу, потому что туда к нему дочь, отметившая 60-летие в этом году, не наездится, а с тем больничным уходом он боится коньки отбросить через неделю. Сиделку нанять им абсолютно не по карману. И такая вот история много у кого.

Терех з площі, мишки в пляс)

Ну да ну да...
Просмотры сами себя не накрутят
"стыдно" ей, ***ть.

Терех з площі, мишки в пляс)
То, что вменяют тебе в обязанность, никогда не сработает.
Оно должно идти от сердца. Всегда говорю, что людей надо
воспитывать, пояснять, что к чему. Потому что люди в основной
своей массе тупы.
А эта умничающая дама могла бы перестроиться в правый ряд
в 8.58, до того, как тупо останавливаться в 9.00 посреди дороги.

Останнє редагування:
То, что вменяют тебе в обязанность, никогда не сработает.
Оно должно идти от сердца. Всегда говорю, что людей надо
воспитывать, пояснять, что к чему. Потому что люди в основной
своей массе тупы.
А эта умничающая дама могла бы перестроиться в правый ряд
в 8.58, до того, как тупо останавливаться в 9.00 посреди дороги.
В ЗСУ зараз більшість саме з обов'язку і примусу. Ті хто від серця пішли ще в 2014, потім 24.02 і вони поступово закінчуються.
Як бачите, працює.
По дамі - логічно, створила перешкоду, піддала себе небезпеці і інших. Харків не стане тим містом, де всі одномоментно зупиняються, то що його рвати сраку за ту хвилину і шось комусь доказувати.
Я часто за неї забуваю, бо голова заморочена. Лише коли гучно зацокає, або помічу що одна несусь серед стоячих людей.

Льоля, ну ви дали канєш. З гуманістично-демократичним вихованням. Воно для мирних часів. У війну обов'язок вириває людей з домівок і від родин.
А то ми договоримось що всі запаковані в бусіки в одних капцях хлопці світяться від щастя - ура, мене мобілізували, бо я від серця хочу служити, хочу не бачити як ростуть мої діти, не жити поруч з своєю жінкою, не дбати про своїх батьків і не лікуватись вчасно.

что-то сломается в квартире, а помочь некому
Как говорят мудрые евреи, если проблему можно решить деньгами - это не проблема, а непредвиденные расходы.

Позондируйте окрестности на предмет ремонтников с прямыми руками. На крайняк - обратитесь за помощью здесь.

Назад
Зверху Знизу