Саме смішне, шо якщо пєхочка не дай Боже приїде поспівати в чергову непризнану республіку на пулькиному городі, пулька цього не побачить, бо з'їбеться зі швидкістю світла. Бо дрочити на ***ню і самій приймати участь в ***ні - то різні речі.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я повинна виступити на захист Пулі. В її дописі я побачила стару пісню, а ви Стаса Пьеху.Якби це написав хтось інший я би могла спитать як в одній голові вміщається пропутінська ***** п'єха та Україна, але у фанатки зе воно вміщається чудово й то не дивно.
Щодо поїсти на ніч.. Є простенький аргумент - людина спить, а серце працює, качає кров, печінка-нирки працюють - гонять сечу, навіть, якщо нічого немає в шлунку. А ще виробляється соляна кислота для переробки їжі, а переробляти нічого і відбувається поганий вплив кислоти на сам шлунок.. Тому, вважаю, треба таки щось з'їдати перед сном..Максимально намагаюсь уникати жратви перед сном (так, воно геть не завжди трапляється) через моє розуміння метаболізму .
Водночас припускаю, шо та теоретика, то є фігня.. проте, свого часу ся методика додала таки мені деякого імпульсу до життя. 🫤
Вважав, шо то гуманітарії завше здатні обгрунтувати абияку тезу, проте бачу, шо й діячам природничих дисциплін то не є чужо 🐸Щодо поїсти на ніч.. Є простенький аргумент - людина спить, а серце працює, качає кров, печінка-нирки працюють - гонять сечу, навіть, якщо нічого немає в шлунку. А ще виробляється соляна кислота для переробки їжі, а переробляти нічого і відбувається поганий вплив кислоти на сам шлунок.. Тому, вважаю, треба таки щось з'їдати перед сном..
Я бачу інші приклади серед старших людей. Так само і серед свого покоління. Які співали такі самі пісні як і ви. Ну мабуть лишити собі цей шматочок ностальгії легше ніж викинути. Коли тебе виганяють з дому, відвертає на раз. І хоба - для вас вже не має значення під що ви там співали колись. Для вас має значення земля. Стіни. Цегла навіть. Цвинтар і кістки на ньому. Прості банальні речі. А на все російське - включно з ностальгіями - реакція стріляти на звук. Навіть в своє минуле.Я повинна виступити на захист Пулі. В її дописі я побачила стару пісню, а ви Стаса Пьеху.
Між іншим, у мої часи дівчата фанатіли від його бабусі, а наші вчительки плювались, бо її стиль виходив за межі їхнього розуміння. Ба навіть знамениті Ландыши у виконанні не пам'ятаю кого вважались недолугими і не відповідними загальноприйнятому.
У кожного покоління своя пам'ять. Вам певно важко уявити собі, що абсолютна більшість шкіл у Харкові були російськими, що мова у місті була російською, а музика з програм центрального радіо та телебачення.
Українські пісні були або народними, або на кшталт Рідна мати моя.
Музична програма После полуночи по неділях була моєю улюбленою. Ось там і крутили музику популярних гуртів і виконавців. Магомаєва, наприклад. Та ми ж дуріли від його голосу.
А що вже казати, коли свідомо в моє найраніше дівчаче життя зайшов цикл Кобзона А у нас во дворе? Це ж була лірична музична розповідь про кохання з чотирох, здається пісень. І у своєму дворі ми їх з натхненням відповідно до віку співали.
Я не знаю, как можно слушать "песни" или смотреть "фильмы"моя улюблена пісня
Гелена Великанова. 😾Ба навіть знамениті Ландыши у виконанні не пам'ятаю кого вважались недолугими
Это немецкая песня, разжевывали неоднократноГелена Великанова. 😾
Ну, из антропологического интереса, например.Я не знаю, как можно слушать "песни" или смотреть "фильмы"
в исполнении людей, которые хотят тебя *****даже из ностальгических побуждений
В начале '90-х слышал/видел "KarlMarxStadt" от группы то ли "Ундервуд", то ли "Мегаполис"Это немецкая песня, разжевывали неоднократно
Я не розумію, як можна розмовляти мовою недолюдей, які нас, українців, вбивають..Я не знаю, как можно слушать "песни" или смотреть "фильмы"
Не на моей росписи в ЗАГСе, а вообще в помещении. Я расписывался под марш МендельсонаТирхен, так а что Qanzaz-у делать со своим свадебным роликом с голосом Киркорова?******* на ***ню ты ж запретила?
У меня таких роликов нет) так что я перед "конторой Тирхен" чиста)
Даже не знаю, где Киркоров выступает...та не знаю выступает ли он вообще.
ЗЫ. Тирхен, мне все равно, конечно, но лечись пока не поздно - любой скажет. У тебя маленькие дети, а злость убивает быстрей туберкулеза. Или ты таблеточки от бешенства уже пьешь?
Сказала фанатка зеленського) чий син ще може і в моїй хаті біля фрнту жив) якшо звісно не примазаний біля спіднички у Львові служити.Тирхен, так а что Qanzaz-у делать со своим свадебным роликом с голосом Киркорова?******* на ***ню ты ж запретила?
У меня таких роликов нет) так что я перед "конторой Тирхен" чиста)
Даже не знаю, где Киркоров выступает...та не знаю выступает ли он вообще.
ЗЫ. Тирхен, мне все равно, конечно, но лечись пока не поздно - любой скажет. У тебя маленькие дети, а злость убивает быстрей туберкулеза. Или ты таблеточки от бешенства уже пьешь?
Я не знаю, как можно слушать "песни" или смотреть "фильмы"