Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

в 96- купили двушку. на Салтівці, 2 млрд купоно-карбованців

я смотрю дворничиха у тебя на побегушках, уже подсуетилась потерла посты :D

*****.

Ваше творчество удалил Админ/
Ник подсказать? Ему и расскажете, про дворничих.

Быть настолько упоротым, чтобы продолжать "в том же духе" уже после удаления постов - это диагноз.

*****.

Ваше творчество удалил Админ/
Ник подсказать? Ему и расскажете, про дворничих.

Быть настолько упоротым, чтобы продолжать "в том же духе" уже после удаления постов - это диагноз.
не ****и

Який жах?Я хату в Цей рiк на Пiвничний СалтiвЦI отримав.
А я купила первую в своей жизни квартиру, 2-х комнатную коммуналку в центре за смешную сумму (один еврей уезжал в срочном порядке, дай Бог ему здоровья) Потом, спустя несколько лет, когда цены подскочили, продала в n раз дороже.

А я купила первую в своей жизни квартиру, 2-х комнатную коммуналку в центре за смешную сумму (один еврей уезжал в срочном порядке, дай Бог ему здоровья) Потом, спустя несколько лет, когда цены подскочили, продала в n раз дороже.
А говорят, что от евреев одни беды. А тут бац! И гешефт.

И чем с вами, интересно, рассчитывались в виде бартера? Или то так абы *****деть. Инфляция съедала зарплату, это так, но продукцией зарплату мне лично не выдавали никогда
На хтз и холодильниками выдавали, и мебелью на кухню

Т
ТС, ви по місту гуляєте, зайдіть в кіно на цей фільм. Дуже хороший.
Або запишіть собі глянути його вдома, коли в інтернеті викладуть, якшо в кіно не хочете.
Документальна зйомка, якраз по темі цього вашого топіка - враження від першої особи.
В трейлері зібрали самі видовищні моменти. Але фільм більше про людей ніж про війну, бо дія відбувається на невеликій площі практично без техніки. Люди (харків'яни в тому числі), діалоги, думки.

1000060743.webp

Так, кажуть автор *******ьно ходив разом з штурмовиками і знімав.. В самому пеклі.

И чем с вами, интересно, рассчитывались в виде бартера? Или то так абы *****деть. Инфляция съедала зарплату, это так, но продукцией зарплату мне лично не выдавали никогда
Іншим видавали, наприклад, емальованими судочками для холодцю і іншою посудою.. Я купувала у них..

ще й продавали, нижче собівартості

Назад
Зверху Знизу