Статус: Офлайн
Повідом.: 18238
Повідом.: 18238

Опуклі сідниці...у які місця,вибачте?😁
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Опуклі сідниці...у які місця,вибачте?😁
Нічо лічново но у тощіх у возрасту це імпосіблє скіко какавним бутером не намазуй 🤷♀️Опуклі сідниці
У Європі? Так я не там.Де ви це видіте???? Обичні люде на улицях 🤷♀️
У аптеках було до війни. Зараз не знаю. Сусідку супроводжувала, шукаючи.Мені завжди його давали при болі у горлі.
А для чого несуни несли ковбасу з ХМК у радянські часи? Щоб продавати. Тоді навіть обвалювальники, чи як їх там, заробляли нефігові статки, обмотавши поперек ковбасою та м'ясом перед прохідною. Знали, кому здавати дрібним оптом. Ціла індустрія була....для чого воно було потрібно у тих кількостях,якими хизувалися несуни з кондитерки?
Запомни, а то забудешь (с)Надо запомніть.
Нам даже какао бобы носили. Я размалывала их в кофемолке и варила как кофе. Вкуснотища была. Бодряк на весь день.А для чого несуни несли ковбасу з ХМК у радянські часи? Щоб продавати. Тоді навіть обвалювальники, чи як їх там, заробляли нефігові статки, обмотавши поперек ковбасою та м'ясом перед прохідною. Знали, кому здавати дрібним оптом. Ціла індустрія була.
Мабуть, з кондітеркою така ж хня
З кондитеркою - й досі. 🙃 (Не питайте, звідки знаю)А для чого несуни несли ковбасу з ХМК у радянські часи? Щоб продавати. Тоді навіть обвалювальники, чи як їх там, заробляли нефігові статки, обмотавши поперек ковбасою та м'ясом перед прохідною. Знали, кому здавати дрібним оптом. Ціла індустрія була.
Мабуть, з кондітеркою така ж хня
Всюде🤷♀️ толпищ вєсом 100-150 кг не наблюдаю, особенно дітятьУ Європі? Так я не там.
Мо вам після Європи все обично?
А я думаю, що ці бідолахи будуть робити у моєму віці, звісно, якщо доживуть.
Це ж який тягср тягати нс кістках...
Шо це за натяки? В мене акуратна, делікатна, прыятна, трохы підкачана дупка (покажіть свою).Нічо лічново но у тощіх у возрасту це імпосіблє скіко какавним бутером не намазуй 🤷♀️
Промайнуло якесь повідомлення, що перевищений ліміт сервера і власнику треба якось поворушитись -- так розумію, грошей підкинути. Або почистити якось пам'ять.Шо такое с ХФ - и вчера лежал, и сейчас отключали.
Я уж біло испугалась, что вот так ві все пропали, а у меня ни телефонов, ничего, и больше никого не увижу.
Сильний хід - слово за словом, дупою по столу !!Шо це за натяки? В мене акуратна, делікатна, прыятна, трохы підкачана дупка (покажіть свою).
Взагалі, це беспардонно. Я не маю уяви скільки мені років, але подивимось, як ви будете виглядати в моєму віці.
Свіженький пруф.
А тепер сіськиШо це за натяки? В мене акуратна, делікатна, прыятна, трохы підкачана дупка (покажіть свою).
Взагалі, це беспардонно. Я не маю уяви скільки мені років, але подивимось, як ви будете виглядати в моєму віці.
Свіженький пруф.
Это челлендж!Отето поворот... 😁
на хрена вам уши спаниеля?А тепер сіськи![]()
Ну тада ви свою сфоткайте😁Это челлендж!