Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Хто у серпні спить, той зимою голодний буде ходить.
Як у серпні дбаєм - так зимою й маєм.
У серпні ніч довга, а вода холодна і яблуками пахне.
Спала вночі майже 11 годин.Хто у серпні спить, той зимою голодний буде ходить.
Благодарная память вычеркнула недавний эпизод у пожарки, метров 300 от эпицентра.Я это написала к тому, что гораздо больше людей страдает,
чем попадает в отчёты. Там и у её мамы спину потянуло.
Ввиду анонсированной встречи в августе Зе и Ху, несколько дней в июле в голове звучала песня- Август, как конец фильма: вроде всё ясно, но что это было?🤔
авжежА Репин не в Чугуеве ли родился?
Не Репин, а Ріпин, как оказалосьА Репин не в Чугуеве ли родился?
...не вірно прізвище було РіпаНе Репин, а Ріпин, как оказалось![]()
Ріпин син....не вірно прізвище було Ріпа
Крім того, його прізвище має козацьке походження. Його родича називали прізвиськом Ріпа, що походить від слова старослов'янського слова «рѣпа». Тому написання «Рєпін», який довгий час вживався в українській мові, – це зрусифікований варіант прізвища....не вірно прізвище було Ріпа
Да. Там сегодня украшен город и выставка.А Репин не в Чугуеве ли родился?
Да ваши большие мастера превращать чужое малое в свое великое.
Не пам'ятаю.А ви може пам'ятаєте назву журналу, який за СРСР виходив, там публікували художні оповідання різних авторів?
З сірою однотонною обкладинкою. Щомісячний.
То у баби моєї була підшивка. Роман- газети і цього журналу. Забула назву. Читала в селі на канікулах)
А ви може пам'ятаєте назву журналу, який за СРСР виходив, там публікували художні оповідання різних авторів?
З сірою однотонною обкладинкою. Щомісячний.
То у баби моєї була підшивка. Роман- газети і цього журналу. Забула назву. Читала в селі на канікулах)