Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Kibitzer (кібіцер) – цеідішське слово, яке описує людину, яка часто спостерігає за грою (наприклад, у карти, шахи) і дає непрохані поради або коментарі. У російській мові, його можна перекласти як "настирливий порадник", "цікавий спостерігач" або "той, хто втручається в чужу справу".Kibitzer - наблюдатель в карточной игре)
подейкують, що колобки полюбляють худорлявих)Может он тоже колобок.
Я практічєскі як Аполлон(только помускулістєй), но полюбляю худорлявих. 😶🌫️😋подейкують, що колобки полюбляють худорлявих)
Дам мускулы не интересуют,главное ,что под листочком.Я практічєскі як Аполлон(только помускулістєй), но полюбляю худорлявих. 😶🌫️😋
Ви ж щасливий муж , не забули? 🥱 полюбляє он...Я практічєскі як Аполлон(только помускулістєй), но полюбляю худорлявих. 😶🌫️😋
Не всегда.Дам мускулы не интересуют,главное ,что под листочком
Щасливий, щасливий. Но посмотрєть могу.Ви ж щасливий муж , не забули? 🥱 полюбляє он...
Смотріт, смотріт🥱Щасливий, щасливий. Но посмотрєть могу.
Оттнавіщо Ви зараз аідмовили Анжелі?Я практічєскі як Аполлон(только помускулістєй), но полюбляю худорлявих. 😶🌫️😋
Я слово дал. Купєчєскоє. В Чєрноморку - ні ногой.Оттнавіщо Ви зараз аідмовили Анжелі?
Де на Печерську можна випити нормального пива?Я слово дал. Купєчєскоє. В Чєрноморку - ні ногой.
А фігвам 🥱Я слово дал. Купєчєскоє. В Чєрноморку - ні ногой.
Та в любой налівайкє. Оно вєздє однакове.Де на Печерську можна випити нормального пива?
Та нєТа в любой налівайкє. Оно вєздє однакове.
Я поіндєйскі нє понімаю.А фігвам 🥱
Та да.
А прідьоцца...🥱Я поіндєйскі нє понімаю.
Я у піву не розбираюс 🤷♀️Та да.
Може Анжела поможе. Ято на лєвом тока всякіє помиї пив.