Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
У помидоров есть хозяин, у всех 200 кустов, короче...😜А як це з помідорами корелюється? 😯 так, якщо цікаво, вже й бабуся 😊
"Там олень ходит замшевый, сосны в белом дыму..."А як це з помідорами корелюється? 😯 так, якщо цікаво, вже й бабуся 😊
Слово за юзером, раз такое дело. 😊Ні, хазяйка я, без мене вони б на базарі Саньку з колхозно урожайними купували, то я фанат помідорів
Мені з юнацтва саме спілий вік тішитьтак, якщо цікаво, вже й бабуся 😊
У нас лисы шастают по селу, шорох наводятМного перепелок развелось за эти три года и сорок. Такие здоровые, наглые. У нас участки под огороды в поле, в прошлом году несколько ведер помидор выбросили поклеванных, уже не знаю, как бороться, труд жалко.
В 22-23-м лисы приходили на дачу, подкармливали их, такие глаза жалобные и перепуганные были.
А я женщин люблю, не обязательно рыжих, но со склонностью - так, чтобы её можно назвать "Лиса".У нас лисы шастают по селу, шорох наводят
Нєт прєдєла совєршенству.Тільки той не бухав)
Люба Звірятко, в кажіть-но, будь ласка коли ви крайнього разу на ваги ставала?Ви зараз одного юзера нагадали.
Тільки той не бухав)
Она замужом 🥱Люба Звірятко, в кажіть-но, будь ласка коли ви крайнього разу на ваги ставала?
Шось мені здається, шо пані замала. 50 кг ±, нє?
Сіські принца.Она замужом 🥱
А шо ви імєєте предложит взамєн ліцезрєнія прекрасної мене напримєр?
Я больше люблю фізії американських президентов яких розглядуват чи шото такоє 🥱Сіські принца.
Цьомаю тя просто всюди. Чудовисько, панімаєш🐸
Раз у вас днюха щас до вечора поставлю аватару, в якій хожу в осінню пору. Там 73 кг)
О! І ето правильно!Я больше люблю фізії американських президентов яких розглядуват чи шото такоє 🥱
Рост, вєс - задеклариру1те, пжлстА шо ви імєєте предложит взамєн ліцезрєнія прекрасної мене напримєр?
То норм.Там 73 кг)
А взамєн шо? 🥱Рост, вєс - задеклариру1те, пжлст
Та, в прінципє, усьо.А взамєн шо? 🥱