Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

в моєму дитинстві казали, шо коли твою рожу, та мою дупу показати із-за рогу, люди подумають, шо то два бандита

Є відчуття, шо 300-річний цикл замикається. Ми всередині європейсько-московської заруби початку 1700-х і бачимо як ***** знищує тисячі маленьких і великих Батуринів, а західні європейці читають про це в своїх газетах, як свого часу про звірство *******тів в гетьманській Україні.
Всі села та міста Дикого поля засновані в 17-18 ст, спокійно проіснували 300-400 років, пережили 2 світові війни. А тепер ***** їх зносить в нуль.
Добре хоч шо зараз люди можуть (в більшості випадків) вчасно втекти і десь та притулитись, ну або прийняти бій, хто на шо вчився, як кажуть.
І не факт, що все оце не востаннє.
***ляндія має зникнути як єдине утворення. Вони мають жерти пацюків і своїх личинок, різати одне одного, а Китай має забрати половину територій, лиш тоді від'їбуться від нас.
На європідорів сподівань нема.

Все нормальные экономисты и политологи говорят, что никому в мире не нужен распад РФ. Никому не нужны 20 мутных новых стран , с своими приколами и ядерным оружием
А еще никто не хочет лезть в эту Сибирь и на север ковыряться в снегу на морозе, что то добывать. Выгоднее покупать
Они даже Путлера не хотят *****, потому что непонятно кто вместо него
Вы же не хотите сами управлять супермаркетом и составлять график кассирш и уборщиц, чинить двери итд. Проще прийти и купить. Лишь бы директор маркета был вменяемый

Все нормальные экономисты и политологи говорят, что никому в мире не нужен распад РФ. Никому не нужны 20 мутных новых стран , с своими приколами и ядерным оружием
А еще никто не хочет лезть в эту Сибирь и на север ковыряться в снегу на морозе, что то добывать. Выгоднее покупать
Они даже Путлера не хотят *****, потому что непонятно кто вместо него
Вы же не хотите сами управлять супермаркетом и составлять график кассирш и уборщиц, чинить двери итд. Проще прийти и купить. Лишь бы директор маркета был вменяемый
Нормальні ?? А вони не хочуть пожити в Бахмуті ?
Піхвець, таке постити.
Московія - це гангрена, злоякісна агресивна хвороба. Має бути ампутована і утілізована.

Нормальні ?? А вони не хочуть пожити в Бахмуті ?
Піхвець, таке постити.
Московія - це гангрена, злоякісна агресивна хвороба. Має бути ампутована і утілізована.
Ок. Пусть будет ампутирована и утилизована
Это как пациент , который орет на врача узнав диагноз :незнаю:

Ок. Пусть будет ампутирована и утилизована
Это как пациент , который орет на врача узнав диагноз :незнаю:
Тільки лоботомія допоможе в твоєму випадку. Вас, інфільтрофаних *****оїдних, тільки шахєд в лоб вилікує.

Але цього не буде....

ПС. Ти вже не у Світловодську?
На ХФ есть люди с которыми о реальности говорить нельзя :незнаю: А пусть Москва сгорит. Ну пусть сгорит... Желания против возможностей
People don't understand ****
Форум от ******и и зачах (((
Я была в Светловодске три раза, пока жили в Кремне. Но мы уже больше года как вернулись

На ХФ есть люди с которыми о реальности говорить нельзя :незнаю: А пусть Москва сгорит. Ну пусть сгорит... Желания против возможностей
Я была в Светловодске три раза, пока жили в Кремне. Но мы уже больше года как вернулись
Я чогось запам'ятав що ти жила у Світводску)) Помилився.

Ти просуваєшь *****ську ***ню. Що масква недоторканна. І без неї не можна. Авотхуй. І згорить, і розвалиться, і закінчиться цей *****ий ваш мордор.

А еще никто не хочет лезть в эту Сибирь
Я бі не утверждала так безапелляционно.
Китай очень хочет все єто проделать. И проделает, раз международное право все равно пошло по ****е.

Я чогось запам'ятав що ти жила у Світводску)) Помилився.
))))
IMG_20221022_162130.webp

Я бі не утверждала так безапелляционно.
Китай очень хочет все єто проделать. И проделает, раз международное право все равно пошло по ****е.
Может быть. Сейчас вообще все может быть, не знаю
Когда-то я общалась с китайцами. Не очень представляю их в Сибири, на морозе, в снегу
А еще у китайцев у самих большая часть Китая в средних веках , недоразвитая. У них Юг развит, там круто. Наши экспаты там работают. Шанхай и все такое )))
В Сибирь поедут только китайские лохи ))))

Когда-то я общалась с китайцами. Не очень представляю их в Сибири, на морозе, в снегу
А еще у китайцев у самих большая часть Китая в средних веках , недоразвитая.
Вот им-то как раз піхуй, куда - в Сибирь или к черту на рога. Єто тупо биомасса с коллективнім сознанием.

Может быть. Сейчас вообще все может быть, не знаю
А еще у китайцев у самих большая часть Китая в средних веках , недоразвитая. У них Юг развит, там круто. Наши экспаты там работают. Шанхай и все такое )))
В Сибирь поедут только китайские лохи ))))
А сєбя ви прєдставляєтє в сібірі на морозі? Кайло, ватнік і срок двадцятка за .........прідумайтє самі за шо.

Вот прошу пардону, что еще раз пощу такое мерзкое еблище.
НО.
Барішне сколько, 19? Родителей сажать надо рядом. Потому что не сама она все єто придумала. Видимо, в семье четкая антиукраинская позиция.

.webp

Назад
Зверху Знизу