Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

img_1_1750824616189.webp

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Капец. На фото , с тремя волосинами на голове и усиками - дивчина? Оно какое то....

У этой девочки такое лицо, как будто кастинг студии 95 квартал выиграла, на самую неприятную девочку на свете

в моєму дитинстві казали, шо коли твою рожу, та мою дупу показати із-за рогу, люди подумають, шо то два бандита

Є відчуття, шо 300-річний цикл замикається. Ми всередині європейсько-московської заруби початку 1700-х і бачимо як кацап знищує тисячі маленьких і великих Батуринів, а західні європейці читають про це в своїх газетах, як свого часу про звірство московитів в гетьманській Україні.
Всі села та міста Дикого поля засновані в 17-18 ст, спокійно проіснували 300-400 років, пережили 2 світові війни. А тепер кацап їх зносить в нуль.
Добре хоч шо зараз люди можуть (в більшості випадків) вчасно втекти і десь та притулитись, ну або прийняти бій, хто на шо вчився, як кажуть.
І не факт, що все оце не востаннє.
хуйляндія має зникнути як єдине утворення. Вони мають жерти пацюків і своїх личинок, різати одне одного, а Китай має забрати половину територій, лиш тоді від'їбуться від нас.
На європідорів сподівань нема.

Все нормальные экономисты и политологи говорят, что никому в мире не нужен распад РФ. Никому не нужны 20 мутных новых стран , с своими приколами и ядерным оружием
А еще никто не хочет лезть в эту Сибирь и на север ковыряться в снегу на морозе, что то добывать. Выгоднее покупать
Они даже Путлера не хотят убить, потому что непонятно кто вместо него
Вы же не хотите сами управлять супермаркетом и составлять график кассирш и уборщиц, чинить двери итд. Проще прийти и купить. Лишь бы директор маркета был вменяемый

Все нормальные экономисты и политологи говорят, что никому в мире не нужен распад РФ. Никому не нужны 20 мутных новых стран , с своими приколами и ядерным оружием
А еще никто не хочет лезть в эту Сибирь и на север ковыряться в снегу на морозе, что то добывать. Выгоднее покупать
Они даже Путлера не хотят убить, потому что непонятно кто вместо него
Вы же не хотите сами управлять супермаркетом и составлять график кассирш и уборщиц, чинить двери итд. Проще прийти и купить. Лишь бы директор маркета был вменяемый
Нормальні ?? А вони не хочуть пожити в Бахмуті ?
Піхвець, таке постити.
Московія - це гангрена, злоякісна агресивна хвороба. Має бути ампутована і утілізована.

Нормальні ?? А вони не хочуть пожити в Бахмуті ?
Піхвець, таке постити.
Московія - це гангрена, злоякісна агресивна хвороба. Має бути ампутована і утілізована.
Ок. Пусть будет ампутирована и утилизована
Это как пациент , который орет на врача узнав диагноз :незнаю:

Ок. Пусть будет ампутирована и утилизована
Это как пациент , который орет на врача узнав диагноз :незнаю:
Тільки лоботомія допоможе в твоєму випадку. Вас, інфільтрофаних кацапоїдних, тільки шахєд в лоб вилікує.

Але цього не буде....

ПС. Ти вже не у Світловодську?
На ХФ есть люди с которыми о реальности говорить нельзя :незнаю: А пусть Москва сгорит. Ну пусть сгорит... Желания против возможностей
People don't understand shit
Форум от тупости и зачах (((
Я была в Светловодске три раза, пока жили в Кремне. Но мы уже больше года как вернулись

На ХФ есть люди с которыми о реальности говорить нельзя :незнаю: А пусть Москва сгорит. Ну пусть сгорит... Желания против возможностей
Я была в Светловодске три раза, пока жили в Кремне. Но мы уже больше года как вернулись
Я чогось запам'ятав що ти жила у Світводску)) Помилився.

Ти просуваєшь кацапську хуйню. Що масква недоторканна. І без неї не можна. Авотхуй. І згорить, і розвалиться, і закінчиться цей йобаний ваш мордор.

А еще никто не хочет лезть в эту Сибирь
Я бі не утверждала так безапелляционно.
Китай очень хочет все єто проделать. И проделает, раз международное право все равно пошло по пизде.

Я бі не утверждала так безапелляционно.
Китай очень хочет все єто проделать. И проделает, раз международное право все равно пошло по пизде.
Может быть. Сейчас вообще все может быть, не знаю
Когда-то я общалась с китайцами. Не очень представляю их в Сибири, на морозе, в снегу
А еще у китайцев у самих большая часть Китая в средних веках , недоразвитая. У них Юг развит, там круто. Наши экспаты там работают. Шанхай и все такое )))
В Сибирь поедут только китайские лохи ))))

Назад
Зверху Знизу