Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Це точно.
Прийшли з сусідкою отримати послугу, бажано, з найменшою вартістю.
Персонал україномовний.
Для мене гарне місце поспілкуватись українською.
Сусідка принципово російськомовна.
У підсумку:
Я отримала послугу за 280, а вона за 360.
:)

О 16:56 на Алчевських, 14 надибав книгарню. Працює з березня, зветься "КНИГоУКРИТТЯ". Відвідували?

"Любити свій народ - це означає ненавидіти всі його недоліки, що заважають йому стати передовою нацією в світі"
Із батькового зеленого зошита.

Мирослав Дочинець, письменник, лауреат Шевченківської премії 2014 року.

Внаслідок обстрілів, на схилі скверу біля Вічного вогню стався зсув ґрунту - там розпочали невідкладний капітальний ремонт.
Укріплюють схил, прибирають зайвий ґрунт, зводять розвантажувальний майданчик і систему водовідведення.

1750496096426.png 1750496108723.png 1750496119298.png
Пилите, Шура , пилите...

Пилите, Шура , пилите...

Бля, на районах внутрирайонным дорогам *****, а Терехов бабло в майданчик вкладует! Где там зсув грунту нахуй? Та был бы зсув грунту, то колокольня уже стала бы как Пизанская башня!

Бля, на районах внутрирайонным дорогам *****, а Терехов бабло в майданчик вкладует! Где там зсув грунту нахуй? Та был бы зсув грунту, то колокольня уже стала бы как Пизанская башня!
Отаке там за планом

1750535477783.webp

Какой там зсув грунту. :)
Хотя если Тереху захочется, он и здания старого университета зсунет.
Работы идут на ограниченном куске сквера, примыкающем к спуску.
Как бы Терех туда высотку не всунул. Золотое место. :)

ГЕША И... ГЕША

Вчера у Мирослава Дочинця в книге об интересных людях Мукачева прочитала о некоем Михайле Токаре, народное имя Геша.
Схид и захид разом. Геши своей смертью не умирают. Михайло был застрелен у своего дома в 1998 году в возрасте 36 лет.
Если верить Дочинцю, уникальная личность.
А на похороны собралось все Закарпатье.

А мне вспоминается картина Михаила Врубеля "Демон поверженный". Это уже о нашем Геше-Гепе.
Когда-нибудь узнаем, кто и зачем его поверг. Но... не при моей жизни.

А мне вспоминается картина Михаила Врубеля "Демон поверженный". Это уже о нашем Геше-Гепе.
Когда-нибудь узнаем, кто и зачем его поверг. Но... не при моей жизни.
Есть версия, что за долг, который Гепа взял в марте 14 года и не вернул. Россиянам.... И его специально недострелили

Все маркеты, которые бомс и вокруг - с 7 утра.
Поэтому удивилась.
Павільйони Посад (не магазини) працюють цілодобово.
А ящо подивитись завантаженність, то вона найбільша у комендантську годину. Тиц.

Павільйони Посад (не магазини) працюють цілодобово.
А ящо подивитись завантаженність, то вона найбільша у комендантську годину. Тиц.
Та хєр там! У нас що крамниця "Посаду", що його будки (сумарно три) - з 7 до 21. Інші ще менше працюють.

Й на "тиць" - не всі "Посади" Харкова.

У большинства наших юзеров сильная аура.
Это котоугодно.

BIiLcAQ8u_Zp5bZI&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fdnk1-4.webp

• Це смішно!
Реакції: 023
Назад
Зверху Знизу