Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ларёкВ Харькове тоже говорят не "киоск", а "киосок"? Или єто только у нас такое?
Ну, а у нас повально все - киосок.
Ещё барак, (собачья) будка. Если нейтрально - (торговый) павильон.Ну, а у нас повально все - киосок.
де ти таке чув?Ещё барак, (собачья) будка
В селищі, інколи - у місті. На Немишлі, наприклад.де ти таке чув?
дома на ХТЗ, так, а ларьок, або кіоск так і є, шоб бараком називали..."у стилі бАрАкко"![]()
Воспитывать ребёнка в этом социуме — как ставить рояль на свиноферму: пусть он и заиграет, но первым делом в него справят нужду. Тут не растят личностей — тут лепят удобных. Мечта быдлосоциума: чтоб дитя не думало, не чувствовало, а вовремя шло строем и не мешало деградации взрослых.все ж важливе, шоб дитина знаходилася в социумі
Іногда я думаю шо ви самашечний який🥱Воспитывать ребёнка в этом социуме — как ставить рояль на свиноферму: пусть он и заиграет, но первым делом в него справят нужду. Тут не растят личностей — тут лепят удобных. Мечта быдлосоциума: чтоб дитя не думало, не чувствовало, а вовремя шло строем и не мешало деградации взрослых.
я вам співпочуваю, а може ржудеградации взрослых.
Харэ бухать. (Сцуко, додому доползти ще треба...)
А я и упустила как-то, пятница же. )![]()
Да.ви самашечний який
А я вам ні співчуваю, ні ржу — я взагалі в іншій хромосомі, розчинений у компоті з метафізичних гусей!я вам співпочуваю, а може ржу
а, вибачай, єбанько? в зайвій хромосоміА я вам ні співчуваю, ні ржу — я взагалі в іншій хромосомі, розчинений у компоті з метафізичних гусей!