Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

надзвичайні ситуації потребують незвичайних людей )
Якби вони не вилізли з такого цікавого бусика, я б не звернула на них уваги.
А то департамент міськради. :)
Ще цікавіше було б, якщо б вони вилізли з бусика ТЦК. :)

А чому зелені гівонопизди не хочуть змінити Конституцію України? Че ж головний закон!! А там отаке

1750269873383.png
Я те сповіщення очистила на екрані. Тепер не знайду, чиє воно, з якого сайту.

Якби вони не вилізли з такого цікавого бусика, я б не звернула на них уваги.
А то департамент міськради. :)
Ще цікавіше було б, якщо б вони вилізли з бусика ТЦК. :)
Когда-то давно по работе нужно біло общаться с некими департаментами обладминистрации на Госпроме. Ето как Кафку с Жан-Полем Сартром запоем читать. Цікаво, но как бі подташнивает немного... )

Боже, какие они все ущербніе.
Интересное сравнение попалось - с КВН. Как ныне дохлый Масляков цензурой старый КВН удавил ("- Ну, что, комсомол, о чём мечтаешь? - Партия, дай порулить, а?" - этого никогда не повторится!), так и нелох нынче СМИ, до которых дотянулся, построил. На скольких там канал "Рада" дублируется с телемараХВоном? Пепошники свой замутили, но дальше спутника и кабеля их не пущают: х.й вам, а не Т2!

Не забыли, как в начале каденции (первой и последней) он тихой сапой "законы 16 января" протащить пытался?

То же х.йло, только другого разлива. А евонный лохторат с мозгами дружит плохо... Как и в эрэфии.

Так что удивляться нечему.

Так что удивляться нечему.
Просто когда видишь, как много в стране дебилов, начинаешь думать, что мі не заслуживаем шанса. Пока вся єта тупорілая органика имеет право голосовать - нет.

❗️ Зеленський вшанував памʼять жертв російського удару по житловому будинку в Соломʼянському районі Києва

Президент разом із главою Офісу Президента Андрієм Єрмаком відвідали місце трагедії одразу після повернення до Києва з Канади. Глава держави оглянув територію, куди влучила російська ракета, та вшанував пам’ять загиблих.

🇺🇦 УС / Підписатися

"Харківська приватна школа "Авторська школа Бойка" ледь не втрапила в халепу. Все — через бажання однієї з мам влаштувати для своєї дитини незабутній випускний. У прифронтовому Харкові, який регулярно потерпає від російських безпілотників, вона хотіла запустити дрон над дитячим святом. В розпорядженні "Телеграфу" опинився скріншот повідомлень з особистого чату щодо цієї події."

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Там уся школа - халепа на халепі. Згадайте останні роки!

Ладно, я пас обсуждать педагогические технологии. Педагоги в массе своей ментальные рахиты, и это равно как "слепок общества", так и матрица сиречь "прессформа".

(Эх, было время - хотел "другой глобус". Эким же был идеалистом ...)

Ладно, я пас обсуждать педагогические технологии. Педагоги в массе своей ментальные рахиты, и это равно как "слепок общества", так и матрица сиречь "прессформа".

(Эх, было время - хотел "другой глобус". Эким же был идеалистом ...)
Тю. Закрыты школы для посещения у нас, кроме подземных. Какие технологии? Подземные бункеры нужны той школе, чтобы детей учить днём. Я про Харьков. Странно...

Назад
Зверху Знизу