Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Наверно, есть в метро , где разрешено учить детей офлайн.Например?
я не буду здесь перечислять из понятніх соображенийНапример?
Хорошо бы и детей спросить, да?По правді кажучи, це особиста справа батьків) де і як.
І що оні отвєтят? Діти однакові всюди. Тут у батьків мають бути мізки.Хорошо бы и детей спросить, да?
Вопрос был про школу Бойко. Если там сейчас стали проводить занятия в бункере, нормальном, а не обычном школьном подвале, из гивна и палок, как и сами школы , то пусть так и ответят.І що оні отвєтят? Діти однакові всюди. Тут у батьків мають бути мізки.
Которые ходят на занятия в школьные наземные помещения на Салтовке? Я об этом.Я знаю таких дітей.
Занятия реально не под землёй?В Бойко
на поверхні, по тривозі бігають до подвалу. і не Бойко, просто приватнаЗанятия реально не под землёй?
То просто х-ня. Проте "вона працює".то передвиборча агітація та плани на країну?
Частные все такие, получается.на поверхні, по тривозі бігають до подвалу. і не Бойко, просто приватна
Яке укриття потрібно для Каразіна, Політеха, ХНУРЕ?Частные все такие, получается.
Тогда пора и вузы открывать, а то как то странно, несовершеннолетние дети учатся офлайн, а студенты нет. Я про Харьков.
Р.с. и это у меня шок.
Та обычный подвал же. Вы что, не поняли....Яке укриття потрібно для Каразіна, Політеха, ХНУРЕ?
В Ха ?на поверхні, по тривозі бігають до подвалу. і не Бойко, просто приватна
Синегубов у Фельдмана давно отобрал?Отберут лицензию аж бегом.
такВ Ха ?
"два эти ремесла" то бишь, эстрада и политика - схожи "до степени смешения"
Просто под "по жопе" не попали.
Отберут лицензию аж бегом.
У минулому році призупиняли, вони всеодно працювали без ліцензії. Потім порішали.В Ха ?
Просто под "по жопе" не попали.
Отберут лицензию аж бегом.
не в дупі питання, батьки сами возять, а зараз літній табірПросто под "по жопе" не попали.