Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Терех еще и там устроит скупчення. Зазовет рекламой.
Того парапета, что был, мало?

война войной, а распил бабла єто святое!
родные "оттуда" телеграфируют: в Берлине начали обустраивать заброшенные бомбоубежища. Готовятся к походу "атомного влада" на нимцив )).
ето в контексте попила бабла - всюду жизнь...

Кстати, у нас как не строили бомбоубежища, так и не строят.
Скорее нашу пятиэтажку в четвертый раз выкрасят.
Важнее обзорные площадки и отремонтированные дороги переремонтировать наново.

Кстати, у нас как не строили бомбоубежища, так и не строят.
Скорее нашу пятиэтажку в четвертый раз выкрасят.
Важнее обзорные площадки и отремонтированные дороги переремонтировать наново.
...хто тут писав,що є іноземні інвестори,які фінансують все,що не стосується військових об'єктів, мабуть сховища якраз сюди не входять

Останнє редагування:
Там хоть есть в восстановленных "ячейках" коммуникации, например? (За отделку не спрашиваю)
Сложно сказать. Там обрамления балконов вверху нет. И не живет никто, даже Нотариус не работает.
Галя работает в своем хозмаге.
Магазин бог миловал.
Ну и Мясной барон открыли на месте Свижины.
Так что свет-вода есть.
Какая-то жизнь видна с другой стороны дома и на первом этаже, где торговля.
Нужно позаглядывать со двора, есть ли какое хождение.
Со двора давно не была.

...хто тут писав,що є іноземні інвестори,які фінансують все,що не стосується військових об'єктів, мабуть сховища якраз сюди не входять
Кроме метро у нас ничего нет открытого.
Подвалы в большинстве на замках и указан номер телефона или квартиры, где искать ключи.
Это я про свою локацию.
Зато ненужного аж бегом, вроде тропинок из кругляшей, которые максимум 2 года выдерживают.

Кроме метро у нас ничего нет открытого.
Подвалы в большинстве на замках и указан номер телефона или квартиры, где искать ключи.
после фото обрушенного подьезда дома панельки, как то стрёмно такие подвалы использовать... это же братская могила если что.... в кирпичных домах ещё нормально, а панельные - это не укрытия..

после фото обрушенного подьезда дома панельки, как то стрёмно такие подвалы использовать... это же братская могила если что.... в кирпичных домах ещё нормально, а панельные - это не укрытия..
Так другого вообще нет.
Может, для избранных.
Или 9 штук многомиллионных будок на 30 душ каждая.
Приоритеты, понимать надо. :(

% впавших в підвал під'їздів менший ніж % квартир, які з різним ступенем пошкодженості лишились на місці разом зі своїм під'їздом.
Сидіти на **му панельному поверсі так собі варіант в порівнянні з підвалом.
На Жуках знайомих моїх знайомих привалило на 1-му поверсі п'ятиповерхівки разом з таксою.
Останніми відкопали.
Це отой будинок 9 з індексом.

Не всё так просто. Это эффективная транснациональная структура. Любопытный феномен на стыке религии, корпоративного управления и транснационального финансирования.
Любую церковь возьми - и та же история.
Кроме котэличества! Котэличество - единственная религия, которая основывается на безусловной и бескорыстной любви. А предмет обожания - пушист, прекрасен и доступен для служения.

Любую церковь возьми - и та же история.
Кроме котэличества! Котэличество - единственная религия, которая основывается на безусловной и бескорыстной любви. А предмет обожания - пушист, прекрасен и доступен для служения.
Це якесь самоприниження перед певним родом істот. Мазокотізм. Котілокульт. Але ... вперед на парад ! Чом би й ні.
Пм/ ну і запитання як до мазокотопрофі -- оце справді працює ?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
Вчера перед сном вспомнилось... :)
Один из вариантов - что такое счастье?
Это когда полгорода со всех сторон смотрят, как взрывают Элеватор у вокзала.
Некоторые просто за лентой стояли, а мы, ямские, сверху, с трудовых резервов.
Самое яркое впечатление года.
И дроны запускали только для фотографирования наслидкив.

Пм/ ну і запитання як до мазокотопрофі -- оце справді працює ?
Працює.
Коли Мася десь у хаті і я не хочу його шукати, але цьомати його хочу, я вмикаю оце, і він приходить.
Але є виняток.
Якщо він розуміє, що я збираюся кудись їхати, то ховається. А він чітко знає, збираюся я просто на роботу або просто кудись по крамничках, чи їхати далеко.
І тоді оця шняга не працює, він розуміє, навіщо я його кличу: час їхати, його запхають до переноски і повезуть кудись, а Володар цього не люблять. Тому в цьому випадку звук не працює.

Останнє редагування:
qFcds3V0wqnHwtc&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fiev25-1.webp

Колись ми з ним зібралися до мого сина у Київ.
Ну, як - ми. Я зібралася і Масю на це зібрала.
Поїздом їхати ніяк, у нас графік походу на лоточок дуже чіткий: о пів на восьму ранку і об одинадцятій увечері. Орднунг, сцуко.
Тобто, попісяти котові увечері довелося б у купе. Ну, не всі були би з того раді.
Тому було нами вирішено їхати маршрутками. Щоб ви знали: кончений Автолюкс не пускає тваринок до поїздок. Значить, брудним кожаним з нечищеними зубами й мікробами можна, а чистенькому пречудовому котикові - зась.
Ну, хуй із вами.
Знайшла я перевізника - маршрутка, з пересадкою в Кременчузі.
Купила два місця, для себе й для Масі - поставити переноску щоб було де. Виїзд 9-30, у Києві - 21-00. Супер, якраз наш графік лоточка зберігається.
Ранком все добре: поїв, попив, погрібся в лоточку, я все прибрала.
І зробила стратегічну помилку: треба було одразу хапати цю товстеньку руду тушку і саджати до переноски. Але я ж його пошкодувала: до таксі ще півгодини, нехай, думаю, побігає.
А він бігати не став. Він зрозумів, до чого йдеться, і зник. Ну, як ото вміють зникати коти, майнув - і всьо, нема його.
Я туди-сюди, вже й той звук умикала - де там. Нема кота. Наче й не було ніколи.
Вже таксі приїхало, а я не знайду його.
І тут мене осяяло: а під ванною ж?!
Туди - а воно сидить там, лиш очима світить. Я його й віником, і шваброю - нє, блять, нічо не помага, сидить і все.
І тоді я зробила те, за що вічно горітиму в пеклі. Я вхопила його за задню лапку і виволокла назовні. За священну лапочку! Господи. Як мені ще тоді, на місці, рука не всохла за таке жахливе котохульство! Але не могла ж я його лишити вдома.
Так що отой звук - то таке. Якщо хоче Володар - прийде, як ні - значить, ні.

Останнє редагування:
А Валєріан шо? Вродєж жоден Кот йому не отказує.

Назад
Зверху Знизу