Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

...в посадах нічні продавці виконують функції сторожа

на Салтівці, досі, родичка працює в АТБ, працюють по 12 годин, на ночівлю залишаються раз на тиждень, прибирати, зміна з 7до19, або з 10до22

на Салтівці, досі, родичка працює в АТБ, працюють по 12 годин, на ночівлю залишаються раз на тиждень, прибирати, зміна з 7до19, або з 10до22
Понятно, что Атб с пяти утра не открывают. У нас.
В Киеве может круглосуточно, так там и школы с детьми офлайн были
В Посаде ночью в Валках продавцы торгуют - наверно, про комендантский час там не слышали. У меня в посёлке ночью торговли нет.

Нечего тут котиков скотом назівать. :груди13:
Уточняю - крупный и средний. Коровы, козы, свиньи, кони и т.п. От которых получают с/х продукцию и употребляют в пищу. Сельские жители ещё полвека-век назад массово вставали до рассвета, дабы подоить коров, задать корму и т.д.

Уточняю - крупный и средний. Коровы, козы, свиньи, кони и т.п. От которых получают с/х продукцию и употребляют в пищу. Сельские жители ещё полвека-век назад массово вставали до рассвета, дабы подоить коров, задать корму и т.д.
У нас собачнікі і в 2-3 години ночі пітомцев вигулюють. Под домом, правда.

Собак не доят и едят разве что в Корее.

Выгуливать здоровую следует по полчаса пару раз в день. У самого тибетский терьер 14 лет жил. На редкость терпеливый пёс в части отлить-похезать был.

Собак не доят и едят разве что в Корее.

Выгуливать здоровую следует по полчаса пару раз в день. У самого тибетский терьер 14 лет жил. На редкость терпеливый пёс в части отлить-похезать был.
Дєлаєм акцент на словє - тєрпєлівий.
Собаки, допустім 12-13 год. Я лічно знаю - як воняє лужа собачої сечі 13 річної собаки. ПобіжитЕ надвір кожні 2 години. Бо собака стара і не тримає.

Бо собака стара і не тримає.
Я зробив акцент - здорова. Мій пес надзюрив вдома лише раз. На фініші життя.

Коли я повернувся додому о пів на десяту вечора, а він вже не дихав. Й лежав мордою до двері. Чекав...

Я теж зробив акцент на здорова. Але якщо міхур не тримає від старості, то ти хоть всрися - а треба виводить.

Києві учасники ЛГБТ-фестивалю прикрашають фасад будівлі МЗС символікою веселки: старт заходу очікується з хвилини на хвилину

:рл:

Нех*й делать.
И марширующим и протестующим против марша
и распространяющим эту охренеть аж какую "важную" новость.

Назад
Зверху Знизу