Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

"Закарпаття перемагає, у Харкові ми нікому не потрібні". Як постійні обстріли позначились на бізнесі"
Шла бы щас война не с рашкой, а с Венгрией - закарпатье было бы в жопе, а Харьков в шоколаде! Ну не повезло нам, что рядом с ебанутым соседом находимся!:незнаю::(

У Вас ничего не пропало после такой помощи? Телефон на месте? Ключи от квартиры? Дорогу дальнюю и казёный дом не нагадали Вам в качестве благодарности?
Нет! Это была порядочная цыганка. Я ей даже небольшие деньги в долг давала.
Цыгане, кстати, разные.
Есть из табора, который в небо уходит. А есть из мест, откуда Будулай. Моя была будулаевская.

"Закарпаття перемагає, у Харкові ми нікому не потрібні". Як постійні обстріли позначились на бізнесі"​

В останній місяць росіяни змінили тактику обстрілів Харкова. Їхніми цілями все частіше стають цивільні підприємства: виробничі цехи, АЗС, фермерські господарства, великі підприємства, сталі бізнеси. Деякі з підприємців не витримують тиску та припиняють діяльність у Харківській області, адже не отримують ніякої підтримки ані від державної, ані від місцевої влади.

Мало не щодня окупанти знищують принаймні одне підприємство у Харкові та передмісті. Лише одна Безлюдівська громада минулого тижня втратила понад 500 робочих місць — підприємці змушені звільняти працівників, бо не мають можливості відновити виробництво...

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
У Коротичі логістичний центр Нової пошти теж давав роботу місцевим....

У Коротичі логістичний центр Нової пошти теж давав роботу місцевим....
Даже в Валках предлагали работать в том терминале
Ходила электричка аж из Тростянца, была остановка в Коротиче (8:50) для работников, некоторые аж оттуда ездили.
:(

Правильно!:клас: Надевать золото на все пальцы рук, ног и шею, выходя в АТБ скупиться продуктами - признак дурного тона!:увага:
Мое золото сдано в скупку в средине 90-х. Включая обручальное кольцо.
Я 30 лет как свободна от излишеств. :).

Вот о чем это, спрашивается?

"Того, хто встає о четвертій годині ранку, будить Небо" (с)

Назад
Зверху Знизу