Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
)За що тоді стояв майдан?
Навіщо вигнали Януковича, якщо європрагнення свідчить про совковість?
Что-то я тебя, корова, толком не пойму. ;(
нет,Короче говоря, майдан ошибся.
И та девочка с плакатом не туда захотела. Нужно было в ТС.![]()
Сейчас так не получится.нет,
ні москаля, ні німця (с) ))
Спробую відповісти пізніше, викласти моє суб'єктивне бачення. Тут не на п'ять хвилин, не на пару абзаців. Хочеться а) не упустити якихось важливих аспектів; б) вивірити формулювання, щоб уникнути непорозумінь.За що тоді стояв майдан?
Навіщо вигнали Януковича, якщо європрагнення свідчить про совковість?
Что-то я тебя, корова, толком не пойму. ;(
Почти про зоо-парк:
кто гуляет по лесопарку - осторожно
А як можна заробити на будівництві без продажу квартир?Скоріш це показник того шо хтось нормально заробляє на війні.
На мойому мiкрорайонi в Ха теж такий довгострой е, якраз перехрестя 50х50Недалеко від мене вже років з 20 будується будинок.
если бы не война, его сдали бы в эксплуатацию в 2022..На мойому мiкрорайонi в Ха теж такий довгострой е, якраз перехрестя 50х50![]()
Хз? Его начали строить ещё кажись в начале нулевых, потом почему-то остановили стройку, долго стоял кран, потом и его убрали нах.... А потом вижу, лет через 10 после остановки - снова кран привезли и продолжают строить. А потом началась война.... С начала войны в Ха не был, может уже и достроили? Или начали продолжать строить?если бы не война, его сдали бы в эксплуатацию в 2022..
Якби в кацапiв на мордорi - я б не здивувався.....У нас вже десятирічний семирічну ґвалтує, а ти "дівчина забила"...
А сегодня зоопарк закрыт... поэтому "животные" купаются в фонтанахВчера была, на скамейке сидела рядом. Никто не купался. И вообще людей не было. Все пошли в Зоопарк.
его до войны ещё достроилиС начала войны в Ха не был, может уже и достроили?