Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Стоп! То зі Стерненка 300 на завтра.
З вас 600.

Дядьку Федоре, займетесь закупівлею 20000 дронів?
Я не барига купи-продай, ще й старий вже, вчора досадив картоплю, так сьогоднi ледь встав з лiжка, поперек болить, хай йому грець..... А ще треба iнше городнье висаджувати, куди менi ще дрони купляти?

Я не барига купи-продай, ще й старий вже, вчора досадив картоплю, так сьогоднi ледь встав з лiжка, поперек болить, хай йому грець..... А ще треба iнше городнье висаджувати, куди менi ще дрони купляти?
То було риторичне питання.
Стерненко дуже суттєво допомагає бригадам закупівлею якісних дронів.
Завдяки додатковим дронам вдається не допустити підарів до наших позицій, тим самим зберегти життя нашим бійцям.
Саме Стерненко доклав значних зусиль до розвитку небесного русорізу - збиття розвідувальних дронів FPVшками.
Нє, чувак дуже корисний.

Це добре та й приемно, але..... нiхто не рахуе скiльки там прилипло до його пальцiв? Може там 20000 дронiв можна було купити?
Вот же г**нюк, а. :рл:

Не надо по себе всех мерять.

Как правило, пиздят про "прилипло к пальцам" только те, кто ни копейки никуда не донатил, вообще.

якби iздили на копiйках та на таврiях - я б ще зрозумiв
Тяжкі наслідки 90-х.
Бідний - значить чесний. І навпаки.
Тільки на Ютубі з 2 млн підписників можна доволі швидко заробити на Рейндж Ровер. І навіть на два.

Федор, считаЙ свои в первую очередь которые ты посылал Стерненко.
Он один из тех, кто реально меняет ситуацию на линии огня, закупками.
Если не понимаешь, то лучше помолчи.

Тяжкі наслідки 90-х.
Бідний - значить чесний. І навпаки.
Тільки на Ютубі з 2 млн підписників можна доволі швидко заробити на Рейндж Ровер. І навіть на два.
Деньги Стерненко идут не с донатов в основном.
За счет одной рекламы. Я его смотрю и кликаю на рекламу - сразу оч хорошие деньги идут на счет. Даже донатить не нужно.
Кликал и в Аргентине и в Бразилии.

Точнiшу давай, де грошi з неба капають!
А за Стерненка - де вiн був в часи Ющенка, Овоча, Порошенка? Я щось не пам'ятаю такого типа. А ось коли почалася вiйна - виплив наружу, почав збирати кошти на ЗСУ, та я не против, але щоб усi кошти на ЗСУ йшли, а не на придбання нового Рейндж Ровера та квартири в центрi Киева!

Точнiшу давай, де грошi з неба капають!
А за Стерненка - де вiн був в часи Ющенка, Овоча, Порошенка? Я щось не пам'ятаю такого типа. А ось коли почалася вiйна - виплив наружу, почав збирати кошти на ЗСУ, та я не против, але щоб усi кошти на ЗСУ йшли, а не на придбання нового Рейндж Ровера та квартири в центрi Киева!
Поработать нужно чтобы иметь 2 000 000 подписчиков, и каждый день делать новый контент.

Картопля - то для дошкильнят.
ВиH - молодый, 30+

Он один из тех, кто реально меняет ситуацию на линии огня, закупками.
Если не понимаешь, то лучше помолчи.
Ты хочешь сказать, что на Стерненко держиться все ЗСУ? Минобороны - похуй, кабмин - похуй, президент - похуй, международная помощь - тоже похуй? Не, я верю в его суперактивность по збору коштiв на ЗСУ, но и преувеличивать его не нужно, идола делать тоже!
Я его смотрю и кликаю на рекламу - сразу оч хорошие деньги идут на счет.
Тебе на счёт, или Стерненку?

Ты хочешь сказать, что на Стерненко держиться все ЗСУ? Минобороны - похуй, кабмин - похуй, президент - похуй, международная помощь - тоже похуй? Не, я верю в его суперактивность по збору коштiв на ЗСУ, но и преувеличивать его не нужно, идола делать тоже!

Тебе на счёт, или Стерненку?
Тому на чье имя канал ЮТюб. Можешь и ты сделать. Зимой времени много свободного.

img_1_1746128272735.webp

Назад
Зверху Знизу