Статус: Онлайн
Повідом.: 32662
Повідом.: 32662

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...взагалі немає бажання сперечатися з совковим графоманом-пісатєлєм,все одно не переспорю,тут і так все ясно,мабуть десь у ящику шафи лежить партбілєт,в надії,що повернуться "наші"🤦♂️Певно, так. "Когда умрёт последний октябрёнок..."
Пропоную (не агітую) розглянути таку точку зору: т.з. "європрагнення" - то здебільшого і є гримасою совкового менталітету, де:
- "прості люди" прагнули до "комунізму" у вульгарному розумінні: "каждому по потребностям; денег не будет; приходишь в магазин, берёшь нужного; праця дві години на день..." (В ЄС мінімальна пенсія - ...штук євро; зарплатня - огого - та пів-Балаклеї можна купити!)
- притаманна така собі риса, як відмова від суб'єктності "пусть начальство думает, у него голова большая" (най Брюссель надає нам субсидії не менш, як мадярам чи то грекам; тим часом Штати опікуватимуться нашою безпекою, бо ми ж демократичне суспільство, поділяємо усі їхні цінності, еге ж!)
Я вже не казатиму, шо цей протхнутий лицемірством , бюрократичними регуляціями, соціальними видатками на "вбогих" EU шось таки нагадує.
І ще про лицемірство. Три в одному. Саме про "євроінтеграційний" наратив як наратив.
1. EU, не заперучуючи вголос перспективи інтеграції України, проте сприймає тутешнє поголів'я як тубільців, яких варто манити казочкам по сумісне майбутнє, маніпулюючи таким чином у власному інтересі;
2. Українскі можновладці цілком реально розуміючи (не)реальність входження України до EU, задвигають такі мотивуючі гасла електорату, в тім числі, і заради відволікання уваги від власних оборудок. Самі вони на Захід вже готові інтегруватися персонально (вже інтегрувались);
3. Москва-Кремль-'утін також розуміють, шо це все - байда. Проте, трактуют саме "європрагнення" України як підставу для агресії, нібито зрадників треба покарати та перевиховати і т.п.
"Паріруйте"©
Ми не на ток-шоу для бідла.все одно не переспорю
Та є звісно. Медецина на рівні. У місцевому медичному містечку і переседки сердця, і переседки печінки роблять. Онкоцентр один з найкращих в Україні. Мій товариш із Харкова туди їздив зі своєю онкологією.главное чтобы там были все необходимые для жизни условия
...я не поділяю ваші замасковані комуняцькі погляди,повчайте інших про зміну сприйняття чогосьМи не на ток-шоу для бідла.
Просто цікаво було б, як би пан зробив зусилля відрефлексувати вищенаведене, вникнувши до сутності тез, водночас абстрагуючись від поточних власних шаблонів світосприйняття.
До чого це? 🙄А пан екскурсії не проводить по історичних двориках?)
Признавайтесь, что вы там наробилипішла до Зоопарку.![]()
Зоопарк буде повністю зачинений
для всіх категорій відвідувачів упродовж 4 та 5 травня включно.
Про це йдеться в офіційному повідомленні установи в соцмережах.
Тимчасове закриття пов’язане з проведенням технічних робіт, спрямованих на забезпечення комфортних і безпечних умов перебування як для гостей, так і для тварин. Просимо вибачення за тимчасові незручності та дякуємо за розуміння. Зоопарк відновить роботу вже 6 травня у звичному режимі. Рекомендуємо враховувати ці зміни під час планування дозвілля, - йдеться у повідомленні.
А колись до Харкова в Померки iздили з усього есрсруМій товариш із Харкова туди їздив зі своєю онкологією.
Зато на березi великоi рiчки, а це додае харизматичностi!Черкаси - велике село.
Харизматичности там додають песчаные пляжи в центре города.А колись до Харкова в Померки iздили з усього есрсру
Зато на березi великоi рiчки, а це додае харизматичностi!![]()
Сьогодні подзвонив знайомий - ти диви, встигла. Зоопарк закрито на технічну перерву.Признавайтесь, что вы там наробили![]()
За що тоді стояв майдан?3. Москва-Кремль-'утін також розуміють, шо це все - байда. Проте, трактуют саме "європрагнення" України як підставу для агресії, нібито зрадників треба покарати та перевиховати і т.п.
"Паріруйте"©
)За що тоді стояв майдан?
Навіщо вигнали Януковича, якщо європрагнення свідчить про совковість?
Что-то я тебя, корова, толком не пойму. ;(
нет,Короче говоря, майдан ошибся.
И та девочка с плакатом не туда захотела. Нужно было в ТС.![]()
Сейчас так не получится.нет,
ні москаля, ні німця (с) ))
Спробую відповісти пізніше, викласти моє суб'єктивне бачення. Тут не на п'ять хвилин, не на пару абзаців. Хочеться а) не упустити якихось важливих аспектів; б) вивірити формулювання, щоб уникнути непорозумінь.За що тоді стояв майдан?
Навіщо вигнали Януковича, якщо європрагнення свідчить про совковість?
Что-то я тебя, корова, толком не пойму. ;(