Статус: Онлайн
Повідом.: 32677
Повідом.: 32677

Вони людей бояться не менш ніж ми них.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Не. Я боюсь их больше.Вони людей бояться не менш ніж ми них.
Будь шумною. Вони глухі, але відчувають вібраціїї.Не. Я боюсь их больше.
Та ниче ему не будет.Внесудебные наказания Зеленскому ещё аукнутся.
Когда я их вижу, то издаю такие вибрации, шо стекла лопаются.Будь шумною. Вони глухі, але відчувають вібраціїї.
та пофіг їм на ті вібраціїБудь шумною. Вони глухі, але відчувають вібраціїї.
После войны много чего много кому аукнется.Внесудебные наказания Зеленскому ещё аукнутся.
Ні, не пофіг. Стверджую це як грибник з багаторічним досвідом.та пофіг їм на ті вібрації
кажу, пофіг, псковська обл. г.острів, в лісу, або на болотах, без керзачей не пройдеш, їх дам просто, овєр до хєра, шо кацапи, шо кацапськи гадюки - підориНі, не пофіг. Стверджую це як грибник з багаторічним досвідом.
кажу, пофіг, псковська обл. г.острів, в лісу, або на болотах, без керзачей не пройдеш, їх дам просто, овєр до хєра, шо кацапи, шо кацапськи гадюки - підори
Ще рокiв 15-20 побачити гадюку в лiсi було нереально, а зараз дуже розплодилися, мабуть таки змiна клiмату йде iм на користьСтверджую це як грибник з багаторічним досвідом.
Похоже с3,14зділі палац "под шумок"...До речі, хто хотів світлин з весілля - на Сумській, 61 вже не реєструють. Всілякі акти - теж.
"Палац одруження у Харкові на вул. Сумська, 61 закрився. Як повідомили в Східному міжрегінальному управлінні Міністерства юстиції, Перший відділ державної реєстрації актів цивільного стану, що знаходився за цією адресою, офіційно змінив місцезнаходження. Тепер він знаходиться за такими адресами..."
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ну... степова попадалася завжди, а ось гадюка Нікольського то таке новинка.Ще рокiв 15-20 побачити гадюку в лiсi було нереально, а зараз дуже розплодилися, мабуть таки змiна клiмату йде iм на користь
Я якраз степову сiру гадюку бачив тiльки один раз, а чорних Нiкольских - дуже багато разiв, одного разу на копi в лiсi забрели з жiнкою в лiсовий ярок, а там цiлий серпентарiй був цих чорних, поруч з ними ще й мiдянки-веретенницi були, як вони вживаються там разом?Ну... степова попадалася завжди, а ось гадюка Нікольського то таке новинка.
Аспiд, вiд цього й пiшла назва аспiдно-чорнийТак, Нікольського чорна-пречорна.
мабуть якось регіонально вони живуть.Я якраз степову сiру гадюку бачив тiльки один раз, а чорних Нiкольских - дуже багато разiв, одного разу на копi в лiсi забрели з жiнкою в лiсовий ярок, а там цiлий серпентарiй був цих чорних, поруч з ними ще й мiдянки-веретенницi були, як вони вживаються там разом?