Статус: Офлайн
Повідом.: 14785
Повідом.: 14785

гнилиця))Та на хую тебе кручу вже!![]()
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
гнилиця))Та на хую тебе кручу вже!![]()
нічого, спи сокійно, товарисчь)Ну, бля, що це таке? Гадюка присмокталася до мене, що з нею робити???
скажи, вважаєш, шо, йобарь, а насправді, звичайний - дрочун)Пошол нахуй, плазун ёбаный! Це в тебе нiхуя нема
Який ти iдiот, бля, в мене жiнка е, а ти мене вважаеш дрочуном, яким сам евважаєш, шо, йобарь, а насправді, звичайний - дрочун)
так, і в мене є , а далі? шо там?Який ти iдiот, бля, в мене жiнка е, а ти мене вважаеш дрочуном, яким сам е![]()
а нема нічого, скажи....Сука, бля, пиздец, як цю гадюку назавжди забанити менi? Димокс, бля, Сифилида, чому спите, а не баните гадюччя?
Сука, бля, пиздец, як цю гадюку назавжди забанити менi? Димокс, бля, Сифилида, чому спите, а не баните гадюччя?
Товарищ, верь, придет она -Ну, бля, що це таке? Гадюка присмокталася до мене, що з нею робити???
думав, який тут зв'язок? а потім таки зрозумів, - дя, це про романтіку... )Федя а у вас у Валках бетонні схованки - укриття є?
так є також, давно вже, на Ужвій, на зупинці круга тролейбусного, наприклад. Чи то якісь особливі укриття у селах? )В одному з сіл області побачила такі укриття. Тепер муляє - чо в селах є, а в Харкові ...?
вуВалках неплохо, всегда когда проездом, замечаю: другое измерение, в отличие от Ха, всмісле ощущения войні.
Особенно это было заметно в 22 годувуВалках неплохо, всегда когда проездом, замечаю: другое измерение, в отличие от Ха, всмісле ощущения войні.
У 22-му у Валках і селах поруч було багато харків'янОсобенно это было заметно в 22 году
Та я знаю.Мы в апреле 22 года возили гуманитарку с Полтавы в Харьков.Валки проезжал через день.Запомнилось возле бывшего универмага в центре очередь к банкомату,как в мавзолей.Иногда тарились в Валках продуктами,лекарствами,топливом.У нас почти ничего же не былоУ 22-му у Валках і селах поруч було багато харків'ян