Статус: Офлайн
Повідом.: 43457
Повідом.: 43457

...а горілку?Водку кто придумал?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...а горілку?Водку кто придумал?
Вот, ответа нет. А только перевод темы в мовный срач...а горілку?
Той чоловік не горілку придумав, а вивів "оптимальну" пропорцію. Сама горілка існувала задовго до нього.Водку кто придумал?
С того, что водку пьёт весь мир.Той чоловік не горілку придумав, а вивів "оптимальну" пропорцію. Сама горілка існувала задовго до нього.
А навіть, якщо й кацап придумав - що з того?
Я не дивуюсь. Я чудово пам'ятаю за кого голосувала Харківщина на выборах і президентів, і у парламент. І чудово пам'ятаю з якими гаслами йшли на вибори ті ж регіонали....чому ти дивуєшся людям у парку?
І?С того, что водку пьёт весь мир.
...Краас,треба бути послідовним до кінця, якщо тебе дивує засилля російської культури у масах,чому ти її сам використовуєш у повсякденному житті?Я не дивуюсь. Я чудово пам'ятаю за кого голосувала Харківщина на выборах і президентів, і у парламент. І чудово пам'ятаю з якими гаслами йшли на вибори ті ж регіонали.
...мабуть частина пріснопамятних скрєп🤦♂️
По логике Сержа водку (горілку) пить нельзя, ибо её состав придуман Менделеевым. Изначально вопрос про водку был ему задан )
Нет, это чтобы вас макнуть в вашу детскую логику. Взрослый дядька с мозгами ребенка вы )...мабуть частина пріснопамятних скрєп🤦♂️
...до чого тут горілка, тема розмови засилля російської культури у воєнному містіПо логике Сержа водку (горілку) пить нельзя, ибо её состав придуман Менделеевым. Изначально вопрос про водку был ему задан )
Водка тоже русская. И украинцы ее пьют. Логики нет у женщин и у Сержа46 )...до чого тут горілка, тема розмови засилля російської культури у воєнному місті
...и явно не Чайковский или Свиридов.🫤Я вчера немного погулял по Лесопарку. Там был день шашлыка - много компаний отдыхало, все что-то жарили на огне. У примерно половины звучала музыка. Но это была русская музыка, только русская....
Нет, это чтобы вас макнуть в вашу детскую логику. Взрослый дядька с мозгами ребенка вы )
снобистски так подкинул бы ещё аспект общего уровня культуры...до чого тут горілка, тема розмови засилля російської культури у воєнному місті
они придумали не "горилку", а "продавать горилку" )))Жиди -шинкарі.
Мова це таке, швидко не перевчиш....ходити далеко не будемо, ти на якій мові написав це?
Якщо мається на увазі Мєндєлєєв, то саме прізвище свідчить про єврейське походження, а не кацапське.Той чоловік не горілку придумав, а вивів "оптимальну" пропорцію. Сама горілка існувала задовго до нього.
А навіть, якщо й кацап придумав - що з того?