Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Так она вроде в Харькове, на салатовке...людям,які живуть за кордоном, завжди видніше ,що відбувається в Україні
"Три года войны", интервью - на три года войны.это какие-то старые тексты.
С 24 минуты... про руСких....пробачте, не розібрався, тоді пише те,що хочуть почути спонсори
...зараз глянуС 24 минуты... про руСких.![]()
ЄАле вони є)
Мабуть, усі діти Харкова у нас скупчились і Анна їх не бачить.Ваша яма то інший світ)
Ще координати вкажіть. Да.У нас їх повно різного віку, і дитяча лікарня працює як завжди.
У візочках, починаючи з новонароджених.
Я когда-то её книгу очерков купила. Издать ей помог Аваков. Тогда сплетни разные ходили... За книжкой пришли в магазин многие. 😊"Три года войны", интервью - на три года войны.
Опубликовано 2 дня назад.
Новее не придумаешь![]()
От. І зараз хтось буде купляти. Бо людину у монітор запрощуютьЯ когда-то её книгу очерков купила. Издать ей помог Аваков. Тогда сплетни разные ходили... За книжкой пришли в магазин многие. 😊
Книга отличная. А Аваков официально со своим Фондом гражданских инициатив указан спонсором. То было время его войны с Кернесом, помните , банк отжали, город ,,ждал новостей,,От. І зараз хтось буде купляти. Бо людину у монітор запрощують
Сосули то у Матвиенко 🧐Опять весна на белом свете!
Бери... иди...
Але йди обережно!
З нашого будинку чи то збивають сосулі, чи то самі відпадають.
Забула чи не знала українське слово.Сосули то у Матвиенко 🧐
Я бы понял сосульки ) Сосули то не наше словоЗабула чи не знала українське слово.
Но они были большие. Как их назвать?Я бы понял сосульки ) Сосули то не наше слово
Мій район величезний.Життя в Харкові для дітей не є безпечним. Тому тема де хто скупчився хай буде приводом для спогадів. Потім, колись.
Анна бачила і бачить багато чого. І пережила теж. Вона дивиться через свою оптику.
Дуже дякую і будьте обережні!Бурулька
Дуже вживане, доречі.
По-началу тоже какие-то неприятные ощущения от неё вблизи.Увімкнула. Нє. Півгодини російського тексту ніасілю, ріже вухо. Навіть запевнення себе шо то мова колишнього срср, а не ворога - не помагає) Одна справа - чути рос на вулиці Харкова. Кілька віків зросійщення не викинеш. Зовсім інша - слухати росмовний контент добровільно. За 3 роки, що пройшли з моменту як я його випиляла зі свого життя, прийшли нові звички. Хай звиняє пані Анна)