Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Не знаю. Мене не терли, я сама. ТС здається що труть, чи дійсно труть, їй видніше, я не помічала якоїсь жорсткої модерації на форумі, імхо якщо пости зникають то людина скоріш сама їх тре. Хоча щось пройшло може мимо мене.
Мистика высшего полета.
Начинаю сама себя бояться.
Телефон был на зарядке, я спала, когда вы это написали.
Но оно мне приснилось практически дословно. :(

Очень много явно одаренных талантом, со своим мироощущением, со своими символами, которые нужно разгадывать.
Я дважды подходила к выставке, было холодно, хотелось чуток согреться ходьбой.
А ведь собиралась в кныгарню Виват на Квитки-Основьяненко.
На блошиных рынках книги стоят копейки

Не варто боятись. Бува таке. Мені колись наснилось шо мій аккаунт забанили, а наступного дня його й правда забанили)) а буває просто збіг якихось моментів. :)
Я написала роздум на цю тему у Без догмату.

Сюжет №2

Картина разделена вертикально надвое.
Вверху бомбы, самолеты, огонь...
Внизу солнце, луг, цветы, дети...
И отгораживает эти два мира один от другого едва намеченные очертания двух нежных женских рук.
На что обратила внимание - солнце тоже под защитой, там где и дети.
Вот только удержат ли мир эти слабые, нежные женские руки?
Почему - вертикально, если явно - по горизонтали.

Останнє редагування:
Не знаю. Мене не терли, я сама. ТС здається що труть, чи дійсно труть, їй видніше, я не помічала якоїсь жорсткої модерації на форумі, імхо якщо пости зникають то людина скоріш сама їх тре. Хоча щось пройшло може мимо мене.
Пройшло,.

Кстати, :кручусь:

"Вживання мату у офіційних, читай невідповідних випадку, ситуаціях- завжди прояв слабкості та запрошення співрозмовника до того самого.
Мені цікаво, чи відкрила поліція справу по факту дрібної хуліганки та вживання нецензурної лексики. Відповідь ми всі знаємо, гадаю.
У наявності типове будування нового виборчого образу незламного незламіста з потужними потужностями. Що рсн може перемогти лише він.
Всі, хто не за нього- агенти рф.
Дуже скоро він почне розуміти, що таке грати у передвиборчому медійному полі, коли рсня тебе не підтримує та суперника не мочить.
Те, що порушення своєї обіцянки та внутрішні чвари не на користь країни- у голову йому не влізає. Дуже велика думка.
Фото з минулої роботи."
Василь Рябко.

Пытаннячко с утра.
Война есть, но официально ее никто не объявлял.
И вот посольства и консульства рф в Украине.
На дипломатов, наверное, распространяется нэдоторканисть.
А на документы? На электронные носители информации?
Куда всё и все делись из Харькова, когда уже шли бои на окраинах?
Через какую Гоптовку вывозилось?

Не дивно, я читаю цю тему, обстріли і теми хлопців, може ще парочку. Хф давно розчарував,але це щось про дім таке, тому не випилялась ще.
На ХФ ще залишилось трішки людей.
Тему про обстріли вже не читаю.
Що тривога або відбій, в телефон приходить.
Якщо прилетіло, у телеграмі пишуть район.
А якщо десь до нас, то на вулиці взнаю.
Важливе про війну перетворилось у срачі, окрім хлопчачих.
Залишається побут - це важливо для життя.

На ХФ ще залишилось трішки людей.
Важливе про війну перетворилось у срачі, окрім хлопчачих.
Залишається побут - це важливо для життя.
День збільшується. Більше гуляти можна.
Вчора знимку робила)
IMG_20250107_102130.webp

Наконєцто! 👍

А срачі були фішкой тута до вашого появлєнія, т є все норм 🤷‍♀️

День збільшується. Більше гуляти можна.
Вчора знимку робила)
Отож.:)
Трішки містичного.
Подумала вчора, що тре книжковий ринок відвідати, але у вихідні.
Вихожу з дому із слабенькою згадкою про Віват, куди вчора не дійшла. Але ноги прямують у протилежний бік, не до метро.
Різко зупиняють і повертаюсь до метро.
Встрибую в останню секунду в останній вагон і на Конституцію у Віват.
Там дівчатко молоденьке.
Безнадійно питаю - у вас є щось Валерія Шевчука.
Вона дивиться у комп'ютер і... Є. ДІМ НА ГОРІ.
У мене ватяніють ноги, йдемо до полички і вона дістає саме це видання, яке я читаю і про яке мріяла. Шепочу - беру за будь-які гроші, скільки коштує.
А воно 325 гривень усього-навсього по невеличкій скидці з картою харків'янина.
На ватних ногах виходжу, думаю трішки погуляти, доки до тями прийду. Ще раз обдивляюсь дитячі малюнки, потім на початок бувшого мп, відтіля на Кооперативну, далі на Сергіївську площу и через міст на ПШ.
У Марінелу не заходила. На трійку і в яму.
Оце ось пишу. :)

Отож.:)
Трішки містичного.
Подумала вчора, що тре книжковий ринок відвідати, але у вихідні.
Вихожу з дому із слабенькою згадкою про Віват, куди вчора не дійшла. Але ноги прямують у протилежний бік, не до метро.
Різко зупиняють і повертаюсь до метро.
Встрибую в останню секунду в останній вагон і на Конституцію у Віват.
Там дівчатко молоденьке.
Безнадійно питаю - у вас є щось Валерія Шевчука.
Вона дивиться у комп'ютер і... Є. ДІМ НА ГОРІ.
У мене ватяніють ноги, йдемо до полички і вона дістає саме це видання, яке я читаю і про яке мріяла. Шепочу - беру за будь-які гроші, скільки коштує.
А воно 325 гривень усього-навсього по невеличкій скидці з картою харків'янина.
На ватних ногах виходжу, думаю трішки погуляти, доки до тями прийду. Ще раз обдивляюсь дитячі малюнки, потім на початок бувшого мп, відтіля на Кооперативну, далі на Сергіївську площу и через міст на ПШ.
У Марінелу не заходила. На трійку і в яму.
Оце ось пишу. :)
Я в цьому віваті в жовтні купила ось цю книгу. Їду в метро, гортаю, і попадається сторінка, не знайду зараз, з фразою типу "ти крута якщо читаєш в метро", ну шось таке. Прості слова, які сильно торкнули, бо з війною у мене не стало бажання на майже всі хобі, включно з книжками.
Читаю і думаю - це ж вперше з 2022 в метро їду читаю книжку, а не втичу в телефон. І книжка навіть сказала про це)) і шо я крута) норм. Бува так шо книжки з тобою говорять,чи чекають. Як люди)

IMG_20250107_124558.jpg

Какие талантливые, тонко чувствующие дети.

Сюжет из выставки в черно-белых (серых) тонах.

Разрушенная многоэтажка, крышу которой прикрывает руками женщина, положившая голову на руки, а из глаз текут ручьи черных слез. Ведь до этого образа, до этой черноты нужно дорасти душой. Дети войны дорастают.

Еще к одной картине несколько раз подходила. Такого символизма она исполнена, что и сейчас не могу разгадать, разве что дофантазировать.

Внизу война, чуть дальше юноша, или воин, или подросток... спиной к зрителю поддерживает или подталкивает вверх прозрачный не шар, часть пространства, очертаниями напоминающий, может, музыкальный инструмент, вроде скрипки или виолончели...
Но прозрачное пространство.
Внутри ветви деревьев? Тоже музыкально изогнутые линии, а на них птицы. Птицы повернуты глазами к зрителю. А некоторые птицы в полете. А глаза не птичьи. Или я так увидела.
В чем смысл поддерживающих рук?
Чтобы этот удивительный мир не упал на обезображенную войной землю? Или чтобы удержать над землей? А может, это не птицы, а души погибших? И человек отпускает шар вверх.
Что же на самом деле в замысле?

Что-то вспомнился ролик Добкина и Гепы 😁

Эта чума с кнопкой совсем слетела с катушек.
В теме о войне потерла мое короткое, что в 400 тысяч наших потерь входят и раненые.
А второе что убитыми мы потеряли не больше 100 тысяч.
За 3 года. Это максимум.

А сколько чуме нужно? Все 400?

Оно таки больное на голову.
В теме о войне уже всерьез обсуждают перемовини, читай капитуляцию с оккупацией.
Мои сообщения, что при перемирии отменят беженство, а сама оккупация будет иметь страшный характер, как это всегда было, включая 1939 год и то, что сейчас на ТОТ, оно потерло как флуд.
Возникают нехорошие мысли о готовящихся перспективах.

Назад
Зверху Знизу