Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Апеляційна палата ВАКС
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
арешт, накладений на банківський рахунок сина очільниці Хмельницької МСЕК Крупи на суму 700 тисяч гривень.
За словами адвоката, цей рахунок не може бути причетний до незаконного збагачення Тетяни Крупи, оскільки він використовувався для отримання зарплати.

Апеляційна палата ВАКС
арешт, накладений на банківський рахунок сина очільниці Хмельницької МСЕК Крупи на суму 700 тисяч гривень.
За словами адвоката, цей рахунок не може бути причетний до незаконного збагачення Тетяни Крупи, оскільки він використовувався для отримання зарплати.
це потужна перемога!!! ятакщетаю!

Апеляційна палата ВАКС
Большие деньги всё порешают.

Останнє редагування:
В теме о ресентименте один мой комментарий к сообщению убитого юзера. Прямо в точку получилось.

Це добре, що ви дослівно написали те, про що я прочитала у Ірини Вільде - "виходячи з своїх міркувань". Я ніяк не могла згадати.
Так судили польські суди українців при Пілсудському, коли проводили пацифікацію - не за законом, а виходячи з міркувань

А откудова я знаю? Провокатор же навєрно. Гадості пише 🤷‍♀️ якто ж вичисляют.
Мені не писав. Більш того, деякі гадості можуть бути і правдою.
Якщо вони оцінюються "з власних міркувань".

Я удаление уже утром увидела.
Когда следов не осталось.
Проверила по ресентименту.
Я не слежу за клонированием.
Разве когда "враг народа" Паха объявляется. Так он на третьем сообщении здоровается со мной, а на пятом его удаляют.
Но он больших постов не пишет и не утерпел бы, чтоб не поздороваться.

про кого мова, до речі?
Був юзер ?!! Це так писався його нік. Трьома знаками.
За клонами не слідкувала.
За що вигнали, не знаю.
Це було вночі.
Тут загалом виганяють з особистих міркувань.

Назад
Зверху Знизу