Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Да. Было громко и от меня где-то километра полтора. Окна целы - и то хлеб.
Целились по мусорам, мусарня там рядом, а вместо мусоров люди пострадали.
а то не люди, не?

• Це смішно!
Реакції: ?!!
Да. Было громко и от меня где-то километра полтора. Окна целы - и то хлеб.
Целились по мусорам, мусарня там рядом, а вместо мусоров люди пострадали.
Понятно. И у нас выцеливают в полицейских последнее время.

Кстати, в телефоне во время КЧ нет сповищення. Ночью не орет.

Моисей 40 лет выводил свой народ к земле и свободе.
Забавно что если отсчитать от названия романа Оруэлла 1984 до сегодня 2024, получаются те же 40 лет. И вот это вот все. :(
В отдельно взятой общественной ячейке.

За ночь убрали юзера ?!!.
А мы с ним так живо общались в Славковой теме про ресентимент.
Ось таке, малята.

Останнє редагування:
Кого? Будь ласка, в особисті.
Це його нік - ?!!
3 знаки.
Від нього залишились цитати в моїх повідомленнях у темі про ресентимент.
Здається, бвльш ніде я його не цитувала.
А тема про ресентимент була цікавою.

Розклад заходів до зимових свят у Харкові:
- Святкові програми "З Миколаєм, харків'яни!" на станціях метрополітену "Історичний музей" та "Університет" (6 грудня о 17:00);
- Концертні програми творчого проєкту "Разом до Перемоги!" на станціях метрополітену "Історичний музей" та "Університет" (протягом грудня та січня — детальний розклад);
-Святкові концерти з нагоди Різдва Христового та Нового року у ХНАТОБі (19 грудня об 11:00, 13:30, 16:00);
- Програма "Від Різдва до Різдва" на станції метро "Історичний музей" (25 грудня о 16:00);
- Виставка робіт учнів художніх шкіл міста до Різдва та Нового року у вестибюлі станції метрополітену "Майдан Конституції" (з 25 грудня по 6 січня);
- Резиденція святого Миколая на станції метро "Історичний музей" (26 грудня — 6 січня з 15:00 по 18:00);
- Новорічна вистава для дітей "Таємниця четвертого королівства" у ХНАТОБі (з 26 грудня по 30 грудня та з 2 по 6 січня об 11:00, 13:00, 15:00).
У ХАТОБі по платним квіткам чи це на роботах будуть батькам квітки на виставу давать? В метро то для всіх, я так розумію .

А ви не узнали у гримі тащ клонопрєвєда 18го? Так не розстроюйтесь, он скоро вернецця 🥱
Из известных мне юзеров, склонных к клонированию, практически не скрываясь, знаю одного. Но у него не хватило бы терпения на развернутые сообщения и дискуссию по ним.

Испанцы чуднЫе ))) Сейчас смотрю "Бумажный дом" и диву даюсь,
как у них там всё чуднО: разговоры, эмоции...
поначалу было интересно и прикольно, но потом это действо превратилось в мыльную оперетту да еще и обильно приправленную гомосятиной

Мнение - это мнение.

А тут сыр-бор- из-за искажения реальности.

Самый северный район Ха = район Питера_Пэна.

Самый обстреливаемый район - СС.
Ще скажи, що по Олексіївці взагалі нічого не летіло і мене не було й немає в Харкові. А за брехню ти відповіси зі своїм скобцем. Прийде й твій час.

Назад
Зверху Знизу