Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

:рл: Бл* откуда этот дед вылез71 "пелюшки прати" :рл: :D

• Це смішно!
Реакції: E.N
Там, что ли, дождь.
Раньше на работу в такую погоду сама себя пинками подгоняла.
Неужели опять на полгода без солнца?

Самій не важко.
Важко, коли поряд самець, ні на що не здатний. А в нас таких дохуя. Я сама була заміжня за таким, і я тобі скажу: те, що мій син виріс без нього - це слава богу, бо виріс би таким самим нікчемою.
Але при такому більше одної дитини - то вже авантюра.
Дітей треба народжувати стільки, скільки здатна поставити на ноги сама. Нема надії на мужика, сьогодні він є - завтра ні, а дитина лишається, і народжувати двоє-троє й більше, а потім лишитися з ними на руках і нічо не дати їм зрештою - то погана ідея.
Жодному мужику не можна довіряти повністю, яким би хорошим він не здавався, не можна довіряти, це потім виллється в неприємності.
Довіряти можна тільки котам.

Останнє редагування:
Але при такому більше одної дитини - то вже авантюра.
Є нюанси. Особливо зараз.
Перший приклад - одинак загинув у Афгані.
Дякувати богові, батьки ще були в змозі народити дитину.

Більш свіжий приклад - Ізраїль, який воює з часу виникнення. Там не тільки у релігійних більш однієї дитини. Двох хоче мати і звичайна сім'я. Бо вони готові до всього і це гарантія, що не втратять єдину дитину.
А тепер там і узаконено відбір *****и у вояків для штучного запліднення у разі загибелі. Звісно, за бажанням.

Реально оценивать обстановку - это заложено в каждой женщине . Ага. Я так думала... Оказывается, есть и такие, которые надеются на поговорку ,, бог дал зайку, даст и лужайку,,. Война только не вписывается в поговорку ну никак....

Є нюанси. Особливо зараз.
Перший приклад - одинак загинув у Афгані.
Дякувати богові, батьки ще були в змозі народити дитину.

Більш свіжий приклад - Ізраїль, який воює з часу виникнення. Там не тільки у релігійних більш однієї дитини. Двох хоче мати і звичайна сім'я. Бо вони готові до всього і це гарантія, що не втратять єдину дитину.
А тепер там і узаконено відбір *****и у вояків для штучного запліднення у разі загибелі. Звісно, за бажанням.
Двоих хочет мати і звичайна сім"я ( с)
Я про хочу-нехочу думаю по-другому. Смогу-не смогу дать нормальную жизнь - а не пополнять численность населения страны - это в приоритете.
Это у меня. 😊

Двоих хочет мати і звичайна сім"я ( с)
Я про хочу-нехочу думаю по-другому. Смогу-не смогу дать нормальную жизнь - а не пополнять численность населения страны - это в приоритете.
Это у меня. 😊
Но вы же не в Израиле?
Мой второй пример об этой стране.
И пример к примеру.
Есть у меня знакомые израильтяне. Их сын готовился в школу, когда мы познакомились.
А теперь он закончил что-то военное, о котором писала Юлга - отбор и гордость.
Спасибо их неназываемому, у них не один ребенок. И это главное.

Но вы же не в Израиле?
Мой второй пример об этой стране.
И пример к примеру.
Есть у меня знакомые израильтяне. Их сын готовился в школу, когда мы познакомились.
А теперь он закончил что-то военное, о котором писала Юлга - отбор и гордость.
Спасибо их неназываемому, у них не один ребенок. И это главное.
Да, я не в Израиле. Да, у меня в голове не одни лозунги и химеры там гнездо не свили. Хотя не зарекаюсь, лет через 10 все может статься....😊

Нє, самій мені *** не впало когось кудись ставити) Діти точно не основний сенс мого життя. Один з.
Вы очень ответственная. Особенно за своих детей. Материнский инстинкт все таки никто не отменяет...😊

Интересно, что в моем казалось бы благополучном поколении у "конституционного" большинства по одному ребенку.
А вот теперь, когда война, женщины рожают. Смотрю на них, как на героинь.

оголосили в розшук 62-річну Тетяну Сітюк
– мешканку Профспілкового бульвару в Новобаварському районі у Харкові.
Тетяна пішла з дому близько восьмої ранку 11 жовтня й досі не повернулася.
З собою в жінки був песик Люся - пісочно-бежевого кольору з повідцем та підтяжкою червоного кольору.
(с)

propala-jpg.14755316

Если кто-то увидит - звонить 102

Останнє редагування:
оголосили в розшук 62-річну Тетяну Сітюк
– мешканку Профспілкового бульвару в Новобаварському районі у Харкові.
Тетяна пішла з дому близько восьмої ранку 11 жовтня й досі не повернулася.
З собою в жінки був песик Люся - пісочно-бежевого кольору з повідцем та підтяжкою червоного кольору.
(с)
Ой, нехорошее место...
Напротив бульвара.
Но думаю, что его уже осмотрели.
С точки зрения уголовщины.
Подальше от проспекта спокойнее было до войны.
И рельеф ровнее, и не заболочено. :(

После ВМВ женщины сами поднимали своих детей. Выжили.
Это если не мечтать о квартирах змалку для них и о лексусах.

Сколько у кого детей и внуков , напишите о себе, плиз. 😊

Назад
Зверху Знизу