Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Никак.Как цензурно такое комментировать?

вы так считаете? Этого венгерского деятеля пока к русне отнести можно с натяжкой)Никак.
Отнести этот пост-"новость" в тему *****а-*****, где ей самое место.
Это явно не о впечатления-люди-события-война.
![]()
В гугле забанений той Tim Zlatkin, чи шопідійти до поранених хлопців, потиснути руки (якщо є) або торкнутися плеча та сказати слова вдячності – для Сонцесяйного проблема з глобальних.

Да, я так считаю.вы так считаете?

Ви себе хоч мотузкою прив'язуйте!Незабываемые впечатления.
Думаю, последнее алле-ап под куполом цирка - то есть, вешание занавески со стремянки на незастекленной лоджии.
Но за предыдущие 2 года войны чего только на ней не было и что с нее не текло.
Все кончается в жизни, и эти алле-апы тоже.
Висишь над пропастью и одна мысль - хоть бы чего громко и неожиданно не прилетело, а то и вниз можно рухнуть с этой стремянки.

То якби то фіранка. А то від стелі до полу. Під стелею натягнутий дріт, на якому висять крокодильчики. І потрібно зубами крокодильчиків вчепитись у цю штору чи як її - синтетична такаВи себе хоч мотузкою прив'язуйте!
( треба у мами ту дробину вивезти з дому, а то вона також все фіранки вішає (пишу у нататник))![]()
Бережи вас Боже!То якби то фіранка. А то від стелі до полу. Під стелею натягнутий дріт, на якому висять крокодильчики. І потрібно зубами крокодильчиків вчепитись у цю штору чи як її - синтетична така
))
Ти уявляєш очі батюшки коли в списку за "здоров'я" побачить слова "Нужно подумать"?Я ще подумала, можна було би записку за здоров'я та добробут ТС подати онлайн, в церкву, яку вона любить) але до якої не ходить поки що
але треба знати ім'я, а хоча Бог все бачить, я думаю шо якшо написати нік на хф, то теж буде норм.
Але думка добра
Ви знаєте, як важко сприймати кінець життя, коли ти вже з гори.Я ще подумала, можна було би записку за здоров'я та добробут ТС подати онлайн, в церкву, яку вона любить) але до якої не ходить поки що
але треба знати ім'я, а хоча Бог все бачить, я думаю шо якшо написати нік на хф, то теж буде норм.

Тоді Віра, Надія, Любов.Ти уявляєш очі батюшки коли в списку за "здоров'я" побачить слова "Нужно подумать"?Але думка добра
![]()

Церква - повна ***ня. Товстопузі *****аси роблять гешефт на дурнях, які їм грошики несуть, ще й руки цілують, аби їх водою з-під крана побризкали.Я ще подумала, можна було би записку за здоров'я та добробут ТС подати онлайн, в церкву, яку вона любить) але до якої не ходить поки що