Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

ИринаИра, дело даже не в "конских дозах" этих орехов/ядрышек, чтобы отравиться,
дело в том, что если бы это было действительно так - про 100 штук - ни в одном маркете этих орехов в свободной продаже бы не было. :)
Во избежание даже не злого умысла, а просто, банальной недбалости-случайности.
Ну, или , в крайнем случае, на всех пакетиках с такими орехами было бы WARNING! на всю упаковку. :)

Між іншим, цей мотив "реальність-сон", світ - це наше уявлення про нього, дуже часто зустрічається в українській літературі. у письменників різних епох.
Якщо брати останні 2 роки мого напруженного читання, то від Романа Федоріва ("Єрусалим на горах") до Володимира Лиса "Острів Сильвестра".
І навіть у молоденьких галичанок зустрічала - збірник "Львів-кава-любов". Більш тьмяно, але ж...

Я завжди таким "хворіла".
Мо тому, що наша земля надто історична.
А мої пращури, як і я сама, ніколи не відривались від своєї землі.
Це на рівні підсвідомості.
Були різні часи, різні влади, навіть Порошенко з Зеленським. :)
І була я - невідривна ланка у ланцюжку мого роду.
Війна це загострила, примусила ще більш замислитись.
Відійдуть всі, а земля як була, так і є.

До реалій!
У нас на Терміналі закрили Опті.
Протримався десь рік.
Може, й на вокзалі закрили.
Бо він поруч з АТБ.
І поступається рівнем цін у бік збільшення, що не дуже сприймається населенням.

Да от вас до Харьков-Пасс ближе, чем с Павлового Поля, не? ИМХО, "область" вы всё номинальнее.
Лично от меня маршруткой семь минут до терминала на холодке.
Детям раздолье.
Но я не Мобиль.
Р.с. Геннадий Адольфович не успел присоединить мой угол к НовоБаварскому району. Мы очень рады

Вкладення

• IMG_20240219_184910.webp
    IMG_20240219_184910.webp
    260.1 КБ · Перегляди: 31
Останнє редагування:
Может, ещё какой эффект есть? От малой дозы? 😁
:) Нет, ни от малой, ни от большой.
В Узбекистане абрикосовые косточки готовят как-то, уж не припомню,
то ли варят, то ли жарят с солью. Они белые от соли и полураскрытые.
Продаются и едятся, как у нас семечки. Мы поедали буквально мешками,
такая это вкуснотища!!! Галюников не ловили :D

Між іншим, раніш мені зустрічались на вулиці частенько хлопці з такими бородами. Більш не бачу.

Останнє редагування:
Имейте в виду проблему с транспортом в єтом месте

У центрі Харкова усувають аварійність конструктивів пошкоджених окупантами будівель (фото)​

photo_2024-02-21_14-47-46.webp

photo_2024-02-21_14-47-45%20(2).webp

photo_2024-02-21_14-47-43.webp

21.02.2024, 10:56
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
спіймала харків'янку, яка навела ракетний удар на Пушкінську. Зловмисницею виявилася 34-річна безробітна жінка, повідомив речник облуправління Служби безпеки України
.

Колаборантка у січні 2024 року зв'язалася у телеграмі з представником російської спецслужби й отримала завдання збирати дані про наслідки влучань РФ по Харкову. За "роботу" на ворога вона одразу отримала аванс.
Зловмисниця передавала загарбникам координати найбільш густозаселених районів міста, а також відправляла геолокації будівель, які, на її думку, могли використовувати Сили оборони. Також вона збирала розвіддані про маршрути переміщення підрозділів ЗСУ та української техніки по місту. Весь січень жінка фотографувала та знімала відео, які у подальшому надсилала ворогу. Щоденно зрадниця видаляла свої "звіти" з телефону.
Правоохоронники затримали її на гарячому, коли 24 січня коригувальниця пішла фіксувати наслідки російських ракетних атак по Київському та Холодногірському районах міста. Ввечері 23 січня на вулиці Пушкінській
, магазини, кафе, аптеки, поштову установу та інші цивільні обʼєкти. Постраждали 9 цивільних громадян, серед них 4-річна дівчинка.
біля Благовіщенського собору.
У колаборантки вилучено телефон, який вона використовувала для прихованої фотофіксації та зв’язку з окупантами.
Зловмисниця перебуває під вартою. Їй загрожує довічне ув’язнення. Наразі слідчі Служби безпеки повідомили зрадниці про підозру за ч. 2 ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану).

Назад
Зверху Знизу