Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

"Є питання, чому ми не побудували таку навколо Бахмута, в той час, коли така можливість була.

І чому не встигли побудувати таку навколо Авдіївки.

Але є чимало точок, де це ще можна зробити."

А я ещё в июне 2022 писал про это в теме про обстрелы. Шо не цветочки высаживать надо и пр. хернёй заниматься, во время войны, а Харьков укреплять.
Сефида с вахтьором меня тогда в провокаторы записали 😁.

P.S. Кста, а Харьков уже укреплён? 🤔

Вкладення

• Screenshot_20231220_063446_Samsung Internet.webp
    Screenshot_20231220_063446_Samsung Internet.webp
    131.7 КБ · Перегляди: 64
Большой материал про детей из прифронтовых районов нашей области.

"Покоління". Документальний проєкт Олени Гром​

Проєкт "Покоління" висвітлює життя та будні дітей у Харківській області.
З 2016 року я документую життя дітей війни. На Донбасі мешкало близько 14 тисяч дітей. У багатьох із них не було життя без війни, для інших війна – це вже половина життя. В результаті повномасштабного наступу Росії, географія та масштаб війни змінився: міста Донбасу зруйновані, діти, яких я фотографувала, потрапили в окупацію, стали біженцями, зазнали поранень. Деякі загинули.
Я вважаю, що необхідно підтримувати дискурс про дітей війни, тож створила фотопроєкт “Покоління”. Я документую життя молоді, яка невдовзі стане повноправною частиною українського суспільства. Ці діти отримають посвідчення особи, право голосувати та обирати своє майбутнє, отримають повноваження та обов'язки, а також успадкують помилки та травми попередніх поколінь. Їм доведеться нести на своїх плечах майбутнє, яке виросте із сьогоднішньої воєнізованої реальності.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

P.S. Кста, а Харьков уже укреплён?
Реально - знает только Синегубов.
Есть предположение, что не озвучивают, и правильно. (Чем меньше "красных-курточек" будет знать - тем лучше)
То, что прозвучало на всю страну, на недавней прессконференции - типа в Харьковской области лучше, чем в других.

P.S. Кста, а Харьков уже укреплён? 🤔

Реально - знает только Синегубов.
Есть предположение, что не озвучивают, и правильно. (Чем меньше "красных-курточек" будет знать - тем лучше)
То, что прозвучало на всю страну, на недавней прессконференции - типа в Харьковской области лучше, чем в других.
+
питання щодо будівництва фортифікаційних споруд на Харківщині

Подробиці і повний відеозапис преспідходу – за

Ню-ню... Буде добре, якщо не наїбуть і справді щось збудують.
Але, на фоні останніх новин, щось не дуже в це віриться.
Не бачив ні одного зб місця ведення огню. Ніде.

Останнє редагування:
Свеженькое. Сильно. Вышебаба умеет передать.

Цей вірш про реальну історію кохання на фронті. Павло Вишебаба розповідає: "Влітку 2022-го в селі на Донеччині на лінії фронту, яке постійно обстрілювали, я зустрів юну дівчину. "Чого ти тут? Тобі треба негайно евакуюватися", – наполіг я. Вона обіцяла, що скоро поїде.Але я зустрічав її знову і знову. Виявилось, що у неї розгортається кохання з військовим нашої 68 бригади, тому й не їде. Я продовжував умовляти: і її, і побратима. Але вона не слухала і залишалася заради коханого, чекала його з бойових виходів. Тож на Різдво я використав останній аргумент: подарував їм цього вірша.За кілька тижнів вона евакуювалася і тепер у безпеці. Разом із KOLA ми розповідаємо цю історію вам."

А я ещё в июне 2022 писал про это в теме про обстрелы. Шо не цветочки высаживать надо и пр. хернёй заниматься, во время войны, а Харьков укреплять.
А пилить тогда что?

"Комунальне підприємство “Держпром”, яке підпорядковується Харківській обласній раді, уклало угоду на посадку цибулин тюльпанів на суму 280 000 гривень. Про це стало відомо в
“Prozorro”.

Залипла на эту мелодию, вкусная :клас:

• Це лайк!
Реакції: E.N
А мне сейчас нравится Клавдія Петрівна. Слушаю по сто раз в день. У нее не очень много песен, но такие классные !

А мне сейчас нравится Клавдія Петрівна. Слушаю по сто раз в день. У нее не очень много песен, но такие классные !
Есть хорошая объемная тема Українська музика
https://www.kharkovforum.com/threads/ukrajinska-muzika.4880401/page-166
Люди приносят туда новое и то, что нравится :)
Тема живая, апают каждый день

Назад
Зверху Знизу