Статус: Онлайн
Повідом.: 36473
Повідом.: 36473

Храни вас боги!
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Храни вас боги!
"Покоління". Документальний проєкт Олени Гром
Проєкт "Покоління" висвітлює життя та будні дітей у Харківській області.
З 2016 року я документую життя дітей війни. На Донбасі мешкало близько 14 тисяч дітей. У багатьох із них не було життя без війни, для інших війна – це вже половина життя. В результаті повномасштабного наступу Росії, географія та масштаб війни змінився: міста Донбасу зруйновані, діти, яких я фотографувала, потрапили в окупацію, стали біженцями, зазнали поранень. Деякі загинули.
Я вважаю, що необхідно підтримувати дискурс про дітей війни, тож створила фотопроєкт “Покоління”. Я документую життя молоді, яка невдовзі стане повноправною частиною українського суспільства. Ці діти отримають посвідчення особи, право голосувати та обирати своє майбутнє, отримають повноваження та обов'язки, а також успадкують помилки та травми попередніх поколінь. Їм доведеться нести на своїх плечах майбутнє, яке виросте із сьогоднішньої воєнізованої реальності.
Реально - знает только Синегубов.P.S. Кста, а Харьков уже укреплён?
P.S. Кста, а Харьков уже укреплён? 🤔
+Реально - знает только Синегубов.
Есть предположение, что не озвучивают, и правильно. (Чем меньше "красных-курточек" будет знать - тем лучше)
То, что прозвучало на всю страну, на недавней прессконференции - типа в Харьковской области лучше, чем в других.
Там, де я катаюся, понарили багато, ще в тому році. В цьому продовжили.Ню-ню... Буде добре, якщо не наїбуть і справді щось збудують.
А фотки откудова???Не бачив ні одного зб місця ведення огню. Ніде.
А пилить тогда что?А я ещё в июне 2022 писал про это в теме про обстрелы. Шо не цветочки высаживать надо и пр. хернёй заниматься, во время войны, а Харьков укреплять.
Які фоткі?А фотки откудова???
Есть хорошая объемная тема Українська музикаА мне сейчас нравится Клавдія Петрівна. Слушаю по сто раз в день. У нее не очень много песен, но такие классные !
Зараз проїждали повз якогось села - жителі повиходили з домівок і машуть нам...
Так тепло на душі стало... Але плакати хочеться 😞...