Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Я серьезно))
Последний опыт с кошкой отбил нафиг все желание когда-либо их заводить))
Такая дура... а мы её спасли крошечным котёнком.. она же столько беды натворила, что и передать сложно.. и тупая, как пробка))
А ангорская кроличка жила - умничка, красоточка, никаких проблем. Милейшее создание)

Лошади красивые. Я бы хотела научиться, но боязно. :)) Про лошадей только по рассказам знаю, во времена молодости моего папы это основной транспорт был.
А у нас в селе их не держал никто. Коз, коров знаю, пасла, ухаживала. А вот лошадей издалека только наблюдала.
Продам коня))) пока дочка не видит))
Хотя не, не продам, потому что на нем научиться нереально, а убиться легко) не для новичка.
Если желание пообщаться/покататься есть - возле Харькова есть неплохие конюшни. Наша сейчас эвакуировалась в Житомир, будет зимний лагерь для деток 😉 на конюшне

• Це лайк!
Реакції: 023
Наше вреднючище)
Красивый, но сложный)

IMG_20231214_152923_844.webp

Меня как-то в лесочке возле дома, в посёлке, коза гоняла. Чуть мобильник не съела.
Я поняла, парнокопытные - не моё....

Вкладення

• IMG_20181009_125254.webp
    IMG_20181009_125254.webp
    170.4 КБ · Перегляди: 52
Зеленський не отримав запрошення на саміт ЄС через Орбана, — Politico

Видання зазначає, що Президент хотів особисто бути присутнім на саміті, на якому розглядають питання євроінтеграції України до Союзу та довгострокової фінансової підтримки.

Так і мало бути, але лідери Євросоюзу не стали цього робити через побоювання щодо реакції Орбана.
Это шо ж получается?Целый Евросоюз боится какого-то орбана?Да уж.Дожили...

Сьогодні вночі наші робітники прикрасили новорічними гірляндами станцію "Індустріальна".

BBC Україна оголосила переможців літературної премії Книга року BBC 2023.
Книгою року ВВС 2023 став роман "Драбина" Євгенії Кузнєцової "Видавництва Старого Лева".
Переможцем у номінації дитяча Книга року
стала книга Івана Малковича "Анна Ярославна: київська князівна – королева Франції" видавництва "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА".
У номінації есеїстика переміг Ростислав Семків і його "Пригоди української літератури" видавництва "Темпора".

Назад
Зверху Знизу