Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

а ролекс - він і через 100 років ролекс.
Понти той Ролекс... В мого друга дитинства був колись, справжний Ролекс, йому його подарував його дядько, моряк загранплавання. Так, красивий годинник, не Ракета чи Слава совдепiвська, але при наявностi телефону, де час синхронiзуеться з всесвiтним - мабуть буде й пиздiти потрошку, якщо постiйно не пiдводити.
Пакунки з грошима стрьомно тримати, та і знецінюються вони
Тодi в каменюки треба грошi вкладати, в брюлики! Й мiсця мало займають, й дорогi шо пиздець! Ще й можна проковтнути перед перетином кордону, а потiм зi свого гiвна iх повиколупувати!:D

Та як би той прокурор ще не присiв на декiлька рокiв з конфiскафiею!
О, та про те, як не присісти, він точно знає набагато краще за нас з тобою :)
Прокурор Ільницький сильно присів після весілля на тищу рил? А нє, він же з вільної країни вільних людей, не то шо ми.

Для кращого усвідомлення: @lien - марксман. Не буду розповідати бойовим жінкам, що воно таке, але "тиловий мужик" - це зовсім не про нього. Але його військова спеціалізація навчила його не розкривати жодну інформацію, яка вже не стала публічним витоком з багатьох джерел.
Понимаю. И спорить не буду, как бы вам этого не хотелось, учитывая подколку.
Вирусы - они такие...

О, та про те, як не присісти, він точно знає набагато краще за нас з тобою
Це так, але вiн часи поплутав.... Зараз Европа вимагае вiд Украiни тотального знищення корупцii, а хто як не представник цiеi корупцii прокурор, купуючий Ролекс в час военного стану??? Можуть його зробити цапом-вiдбувайлом, там йому не допоможуть його знання як краще вiдмазатися вiд правоохоронцiв та судебноi системи! Попав у жорнова - йди посидь трошки, iншi порозумнiшають, перестануть купувати розкiшнi цяцьки пiд час вiйни! Та й Европу треба ж якось заспокоiти, показати що в Украiнi йде боротьба з корупцiею повним ходом!

Для кращого усвідомлення: @lien - марксман. Не буду розповідати бойовим жінкам, що воно таке, але "тиловий мужик" - це зовсім не про нього. Але його військова спеціалізація навчила його не розкривати жодну інформацію, яка вже не стала публічним витоком з багатьох джерел.
Что-то мне подсказывает, что не стоило об этом на форуме.
По крайней мере, он сам точно не говорил об этом. А уж ему виднее, что можно говорить, сами же сказали.

Что-то мне подсказывает, что не стоило об этом на форуме.
По крайней мере, он сам точно не говорил об этом. А уж ему виднее, что можно говорить, сами же сказали.
Он сам точно об этом говорил. И фотки показывал. Здесь, кажется, без лица. Без привязки к реальным ФИО или хотя бы подразделению такая информация - на уровне шума.

Та я і не називала його тиловим. І вважаю, що військові дійсно потребують допомоги цивільних у будуванні захисних споруд, але саме той шматок між Харковом та рашкою - то дуже складно, бо він як на долоні. Можливо я перебільшую:незнаю:

Скорее - личинка марксмена 😁, как до этого был личинкой снайпера (я называл себя "носитель снайперской винтовки" 🙂).
К сожалению, на это надо учиться месяцами, а то и годами, а у нас такэ - отрывочные курсы, неделя - две...

Строго говоря: "экс-прокурор". После увольнения из прокуратуры Печерского р-на Киева его место "служения", вроде как, непонятно
Ну тобто навіть екс-прокурор нікуди не присідає. Навіть після повістки і звірки даних.
Вільна країна, вільні люди йопта.

Ну тобто навіть екс-прокурор нікуди не присідає. Навіть після повістки і звірки даних.
Вільна країна, вільні люди йопта.
Там не підкопаєшся. Прокурор у нас - це .... Бальзак(и) може десь тихенько поскиглити під мостом із своїми самими глибокожиттєвими історіями, думками, ходами сюжетів.

до 6 січня в метро виступатимуть творчі колективи та майстри мистецтв Харкова.

Цікавий вірш:

"Військова форма - то не одяг,
Її не знімеш перед сном,
Її не зміниш по погоді.
Накинеш піксельне рядно,
І все - носитимеш, як шкіру:
В дорозі, вдома, на нулі.
Життя закопує сокиру
В донбаській спаленій землі.

Військова форма - то не одяг,
Синам навиріст не носить.
Нехай вона не буде в моді,
Щоб їм щасливо в світі жить.
Від неї кров не відіпрати,
Не змити запаху війни.
Хай не побачить її мати
На дні холодної труни."
20220715-202731.webp

Останнє редагування:
Чтоб наши враги, гады, все повыздыхали...

Терхен, нет такого ,,символа,, , чтобы под постом Надежды поставить... я не нашла.

Назад
Зверху Знизу