Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Це війна так впливає на психіку людей, викликаючи цю хвилю агресії та байдужості?... Чи щось інше?
Це щось інше. І взагалі завжди було. Хіба що агресія, тут і вплив війни мабуть.
Байдужість - ні.
Бо десь вже восени бачила, як молодий хлопець приводив до тями чоловіка, який впав, не відходив, чекав Швидку. Навіть коли дощ пішов.
Оце і є маркер. До тих, хто впав, підходять.

А, ще в метро рядами сидять підлітки, поряд старі і жоден не поступається і, навіть, не звертає уваги, хто коло нього стоїть..
А ось це так і є.
Ковід і війна в першу чергу.
Нікому і ніде виховувати.
А в зграях вони взагалі нічого не бачать, окрім себе.

Я поступаюсь місцем у транспорті.
За звичкою і станом здоров'я. До мене не дуже приглядаються.
Вагітні, старі з палками, діти.
Але як хлопчина впевненого передшкільного віку на весь вагон кричить - Мама, где я сяду? - то ні. Хай далі шукає. Це не мій контингент.

А днями мало не впала. У нас тут, на терміналі.
Я захожу в магазинчик, а дівча рочків 5-6 виходить з матір'ю і обкладає молоденьку продавчиню матючками.
Мати хоч би зніяковіла й смикнула або піджопника далв.
Ми удвох витріщились - що це було???

А днями мало не впала. У нас тут, на терміналі.
Я захожу в магазинчик, а дівча рочків 5-6 виходить з матір'ю і обкладає молоденьку продавчиню матючками.
Мати хоч би зніяковіла й смикнула або піджопника далв.
Ми удвох витріщились - що це було???
Це зветься "мамина вишенька". Розпещене та розбещене понадмірним виконанням будь якого бажання, та й до того ж старанно копіює мамчине відношення до оточуючих. В нас подібна персона теж є, судячи з її поведінки дикої самиці. Ну, добре, на форумі таке можна в ігнор поставити, а в житті вже набагато складніше - адекватна відповідь тією ж мовою тільки викликає посилений потік лайна з рота, а фізичні засоби впливу - не вибір вихованої людини.

Скажена самиця, дика самиця) йой.
Таке враження що Юрасік казиться, що за всю свою багаторічну кар'єру на хф не попав до мене ні в коханці ні в чоловіки)

Нам не дано предугадать, как наше слово оболжется ). К чему веду, высказывая свою т.з., нужно понимать, кто слушатели: не стоит, например, на условном израильском форуме писать "хайль" вместо "шалом", это может кого-то "тригернуть". Або розмовляти на львівському форумі "московською". Хоча, здається, краще володію російською і переважно користуюся нею, бо можу точніше підібрати "палітру" змісту і настрою, и прячусь в цитатах и метафорах, как в складках местности. Не каждый тов.майор заметит смысл противоположный высказанному, ето развлекает даже. Хотя на форуме есть Мастер антигугла, вернее Майстриня, с большой буквы А. Мы опутаны паутинкой реальности, и ее хозяева приходят пить кровь нашего сердца, кто знает, где выход...

Не знаю, о чем там, но на воре шапка горит :) И это не только мое мнение.
+ мнєніє ухилянтів, фанатів яника і зе, і може ще когось хто попав під руку; бути в такій компанії тобі спокійніше ніж зустрітись зі мною і поговорити, як я пропонувала, а ти відмазався купою своїх розумних слів)
чоловіче закрий цей свій гештальт в 2025, не тягни в майбутнє))

IMG_9606.webp
По пути на работу зашёл в местное отделение "Укрпочты". Календарей прикупить на завтрашний год :)

Удивился, увидев карманные - давно не попадались. Ибо табель-календари есть даже в самых дешёвых мобилах.

Взял пару настенных и пару карманных. Изготовитель последних пожадничал -
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
мелкие.

Пришлось сканировать. С наступающим 2026! Мира, здоровья, радостей!

1767187385494.webp

Скажена самиця, дика самиця) йой.
Таке враження що Юрасік казиться, що за всю свою багаторічну кар'єру на хф не попав до мене ні в коханці ні в чоловіки)
:) Почему вы решили, что он о вас говорит ? )
А о ком?😳

Ну і я напишу.

Оскотинування...
Останнім часом дедалі частіше помічається різке зниження культури поведінки серед людей. Сьогодні знову довелося зіткнутися з цією проблемою, що викликало неприємні роздуми.
У дитинстві мене вчили базовим правилам поведінки, які я й досі пам'ятаю: спершу дають вийти, а вже потім заходять у приміщення; йдучи вулицею, тримаються правої сторони; у черзі кожен терпляче чекає своєї черги, не перебиваючи інших. Це мало б бути нормою.
Сьогодні ж складається враження, що для багатьох ці правила втратили будь-яке значення. Байдужість стала загальним девізом: "Мені треба, нехай світ зачекає". Хамство, звісно, існувало і раніше, але зараз його масштаби виросли на неймовірний рівень.
Це війна так впливає на психіку людей, викликаючи цю хвилю агресії та байдужості?... Чи щось інше?
Мене дивує, коли по вузькій доріжці для пішоходів йдуть назустріч іншим тримаючись за руки чи просто поруч і не розуміють, що порівнявшись, треба дати змогу пройти іншим людям. І хтось мусить зійти в багнюку, щоб "королі" далі йшли спокійно шеренгами.

Про справу Нечипоренка - того самого велосипедиста в червоній куртці.

У справі вже десятки судових документів. Його раз за разом залишають під вартою, роками. І при цьому він ще й подав апеляцію декілька днів тому, просив домашній арешт. Апеляційний суд відмовив і залишив тримання під вартою без змін.

А тепер найцікавіше: ця гнида при всьому цьому досі не вважає себе винною і розповідає про "відсутність доказів". Серйозно? Роки СІЗО, купа ухвал, апеляція - і все одно "я ні при чому".

Тоді логічне питання: скільки ще можна це тягнути?
Якщо винний - то вже час виносити вирок.
А якщо ні - то навіщо весь цей цирк із нескінченними продовженнями?

З боку це виглядає так, ніби його просто притримують. І мимоволі виникає питання: не для обміну часом тримають? Бо іншого пояснення цій затяжці вже важко придумати.

1767193085799.webp

Мене дивує, коли по вузькій доріжці для пішоходів йдуть назустріч іншим тримаючись за руки чи просто поруч і не розуміють, що порівнявшись, треба дати змогу пройти іншим людям. І хтось мусить зійти в багнюку, щоб "королі" далі йшли спокійно шеренгами.
Є таке. Я у таких випадках беру вкрай праворуч і не зупиняюсь. Можу і плечем бортонуть, я дядя здоровий))
Але це було завжди, а я про зміни від початку війни.

Назад
Зверху Знизу