Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Забула доповісти.
Під Київським вже встановлюють павільйони.
Однотипні, брунатного кольору.
Майже впритул до залишків липової алеї. Менш метра відстань.
Обійшла по кучугурах снігу і роздивилась.
Корньова система напевно зруйнована. Напевно у значенні точно.
Шляк би трафив жадібну Цибульничку

Нам не дано предугадать,
Когда вода опять польется.
Но нам терпение дается.
Как нам дается благодать.

И мы, Хымко, люды.

Забула доповісти.
Під Київським вже встановлюють павільйони.
Однотипні, брунатного кольору.
Майже впритул до залишків липової алеї. Менш метра відстань.
Обійшла по кучугурах снігу і роздивилась.
Корньова система напевно зруйнована. Напевно у значенні точно.
Шляк би трафив жадібну Цибульничку
Там всегда жуткий сквозняк почему-то.

Там всегда жуткий сквозняк почему-то.
То ві на торце моего дома сегодня не біли.
Меня чуть не снесло с паруснім єфектом.
Біла в полушубке, больше по размеру, чем нужно. И его ветром надуло.

То ві на торце моего дома сегодня не біли.
Меня чуть не снесло с паруснім єфектом.
Біла в полушубке, больше по размеру, чем нужно. И его ветром надуло.
Меня сегодня выдуло насквозь, пока дошла мимо этих новых киосков к Классу. Вспомнилась Мери Попинс. 😁

"Когда к нам дама на кровать
Сама сигает в чём придётся,
Нам не дано предугадать,
Во что нам этой обойдётся."

А это уже Игорь. Губерман ;)
Губерману тоже можно. Он занимался оральным нерепродуктивным ****ом с советской властью, и нынешних мовнюков вертел на том же органе.

Меня сегодня выдуло насквозь, пока дошла мимо этих новых киосков к Классу. Вспомнилась Мери Попинс. 😁
Хоть без падений? А то однажды у Мэри Поппинс не раскрылся зонтик. Так появился коктейль "Кровавая Мэри".

Хоть без падений? А то однажды у Мэри Поппинс не раскрылся зонтик. Так появился коктейль "Кровавая Мэри".
У меня сумка-шопер ещё пустая была, пронеслась как с парусом за спиной. 😛

По ходу, каждій пишет что в голову придет.
Видимо, так надо.
Ну і я напишу.

Оскотинування...
Останнім часом дедалі частіше помічається різке зниження культури поведінки серед людей. Сьогодні знову довелося зіткнутися з цією проблемою, що викликало неприємні роздуми.
У дитинстві мене вчили базовим правилам поведінки, які я й досі пам'ятаю: спершу дають вийти, а вже потім заходять у приміщення; йдучи вулицею, тримаються правої сторони; у черзі кожен терпляче чекає своєї черги, не перебиваючи інших. Це мало б бути нормою.
Сьогодні ж складається враження, що для багатьох ці правила втратили будь-яке значення. Байдужість стала загальним девізом: "Мені треба, нехай світ зачекає". Хамство, звісно, існувало і раніше, але зараз його масштаби виросли на неймовірний рівень.
Це війна так впливає на психіку людей, викликаючи цю хвилю агресії та байдужості?... Чи щось інше?

Останнє редагування:
Ну і я напишу.

Оскотинування...
Останнім часом дедалі частіше помічається різке зниження культури поведінки серед людей. Сьогодні знову довелося зіткнутися з цією проблемою, що викликало неприємні роздуми.
У дитинстві мене вчили базовим правилам поведінки, які я й досі пам'ятаю: спершу дають вийти, а вже потім заходять у приміщення; йдучи вулицею, тримаються правої сторони; у черзі кожен терпляче чекає своєї черги, не перебиваючи інших. Це мало б бути нормою.
Сьогодні ж складається враження, що для багатьох ці правила втратили будь-яке значення. Байдужість стала загальним девізом: "Мені треба, нехай світ зачекає". Хамство, звісно, існувало і раніше, але зараз його масштаби виросли на неймовірний рівень.
Це війна так впливає на психіку людей, викликаючи цю хвилю агресії та байдужості?... Чи щось інше?
А, ще в метро рядами сидять підлітки, поряд старі і жоден не поступається і, навіть, не звертає уваги, хто коло нього стоїть..

IMG_9606.webp

Назад
Зверху Знизу