Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Для розуміння - я не осуджую, лище констатую факт.
Факт - це відео, на якому документально підтверджена особа ВПО віком до 14 б'є 3-річну дитину з харківською пропискою на Олексіївці.

А не обсасування общаг.
Харків переселенці їм в гнидник перетворили, ти диви. Свині понаїхали. Кордони Харкова не закриті, хулі мучатись.

Ось вам випадок з "бидло-донбасянами", що попали під окупацію та вискочили. 2022 рік.
Батько зразу пішов у ВСУ, мати влаштувалась на роботу, бабуся з дитиною.
Випадків і я можу написати, не в цьому суть. Возмущєнія аристократії ідуть.

В
Факт - це відео, на якому документально підтверджена особа ВПО віком до 14 б'є 3-річну дитину з харківською пропискою на Олексіївці.

А не обсасування общаг.
Харків переселенці їм в гнидник перетворили, ти диви. Свині понаїхали. Кордони Харкова не закриті, хулі мучатись.
Ви за звичай завжди все перекручуєте. Нажаль.

Пиячать все. Я их не разделяю на местных и понаехов.
Одно такое чудо в подъезде живет, за пределами 60 лет.
Жена рванула в эвакуацию за границу - ой баюс, баюс...
А оно бухает по-черному.

На Олексіївці багато общаг різних ВУЗів. Зараз там живуть переселеньці. От біля них реально алко треш і угар. Часто з самого ранку.
Так в посте, с которого эта дискуссия началась, человек об этом и написал :незнаю:

особа ВПО віком до 14 б'є 3-річну дитину з харківською пропискою на Олексіївці.
А чому батьки цiеi 3-рiчноi дитини не поруч з нею? Теж мабуть пивко смокчуть в компанii переселенцiв? Чому не дали вiдповiдi "особI ВПО вiком до 14"??? Чому йому ****ьник не набили одразу ж, як вi пiдняв свою руку на дитину 3-х рокiв? Знаю, що е якесь правило - дитину до якогось вiку не можна залишати без нагляду, треба бути поруч з нею, ну щоб пiску не наiлася з собачими та котячими какашками, тощо! В Европi судили б не "особу ВПО вiком до 14", а батькiв 3-рiчноi дитини, залишеноi напризволяще!

А чому батьки цiеi 3-рiчноi дитини не поруч з нею? Теж мабуть пивко смокчуть в компанii переселенцiв? Чому не дали вiдповiдi "особI ВПО вiком до 14"??? Чому йому ****ьник не набили одразу ж, як вi пiдняв свою руку на дитину 3-х рокiв? Знаю, що е якесь правило - дитину до якогось вiку не можна залишати без нагляду, треба бути поруч з нею, ну щоб пiску не наiлася з собачими та котячими какашками, тощо! В Европi судили б не "особу ВПО вiком до 14", а батькiв 3-рiчноi дитини, залишеноi напризволяще!

А піди спитай.
Он вже один такий хоробрий язиком вище висрався

"Вчера такой милый ребенок толкнул 3-х летнюю девочку, она упала лицом вниз, а потом на ожидаемый крик мамы девочки сказал - "а мы бухаем" , ну не было такого на Алексеевке раньше, и поймите меня правильно, переселенци не по своей воле приехали, я им сочувствую, но нужно же не вести себя как свиньи"

А воно так мило мовчки дивиться, ночєньку з цим спить, покою не дає йому, і нарешті облєгчаєцця в онлайн, типу дивиться який я хароший і які переселенці чмошники.

В кого? В таких випадках полiцiю треба викликати, хай вони вирiшують, кого штрафувати - "особу ВПО до 14 рокiв", чи батькiв дитини 3-х рокiв, покинуту напризволяще, без належного батькiвського нагляду!

Так в посте, с которого эта дискуссия началась, человек об этом и написал :незнаю:
Ну так це факт. У нас місцева алкашня десь ховається, шифрується. Біля будинку не видно. А ось біля общаг - алкотреш і пісні розенбаума.

Фєдя вірно підмітив, нема в цій історії головного - шо по сабжу зробив її автор. То шо дитину образили ми в курсі, мама її захищає, та сторона бикує. Шо робить в цей момент автор цього оповідання - хз. Мовчки дивиться?

А ти-ви побудьте переселенцями, мля. Все життя жигулям під згнивший вихлоп. Тут якщо навіть не бухав, то все одно від стресу дозволишь собі "розслабитися"...
Я не бухал и не бухаю

Назад
Зверху Знизу