Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Между прочим, одна из моих племянниц первое высшее получила, сидя в декрете. Заочное, понятно. Правда, ей было кому помочь с ребенком. Но это было давно.

давай як в сересері, до ВСВ, так?
В мое время оплачиваемый послеродовый отпуск был 56 дней, а до 1 года с сохранением места работы свой счет.
Но некоторые мамочки сразу отдавали детей в ясли. Это слово давно вышло из употребления.
Одну помню, сразу отдала, еще одна в 5 месяцев. Кто мог, бегал кормить детей грудью.

Що в цьому доброго?
Моя бабуся взагалі носила онука невістці під завідську прохідну, щоб вона десь його у кутку погодувала.
А моя мати бігала у перерву з роботи додому, щоб погодувати мене. Так це були бабусі.
Жили тоді по-старосвітському, поколіннями у хаті. Хтось та й погляне на дитину.

• :(
Реакції: ja
Ти забув, шо мій чоловік 1) з ХФ 2) в ЗСУ
Він ще може Діму попросити подивитись звідки ти пишеш, хоробрий, і в гості приїхати)
Тут головне, щоб він не був проти твоїх пропозицій:D

Шо таке, не хочуть тебе? Буває:D
меня всегда удивляли люди без стопов, без тормозов. Ведь есть же какие-то нормы человечности, адекватного воспитания. Тебе не стыдно за себя? Ведешь себя, как мразь

меня всегда удивляли люди без стопов, без тормозов. Ведь есть же какие-то нормы человечности, адекватного воспитания. Тебе не стыдно за себя? Ведешь себя, как мразь
Мені дуже стидно читати твої коментарії про
Дуже

Назад
Зверху Знизу