Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

На фабы похоже дюже тогда у них не было новшеств как щас, и шо ты рядом живёшь? Окна не повылетали? У на на одном районе две сушки не знаю с чего но куча домов и крыши подымало и стекла *** во всех пятиэтажках и частный сектор это март 2022 , но не фабы, так и до сих пор не догоню шо это, война тока начинается
Как ни странно нет. Не вылетели и не треснули.Не совсем рядом, но близко. И окнами на ту локацию.
Только квартира вся в чаде и смраде была от самолетов. Когда они ревели над крышей.

У Михайла Зощенка було оповідання про родину, яка у ванній жила.
Дуже ранні совіти, після революції.
Якийсь особняк під комуналки віддали, а цій родині міста не вистачило, то їх поселили у ванну кімнату. Вона велика, то вони там собі і лежанку намостили якусь. А коли люди приходили митись - виходили.
Читала, аякже, да "назвали дитину Володька і живьом дальше"....і про кошку і предсідатєля жакта ....хорошо писав?

Зощенко такое знакомое я читака ще тот, не могу вспомнить в детстве про тролейй читал на укрмове интересная книга автора не помню но эт где то 88год
Про театр и пирожные - смешное. Как приглашенная деваха пирожные в буфете уминала.

Фамилия автора знакома
Я щас на Кир Булычева подсел и мирера читал дом скитальцев Стругацкие не зашли, Белецкий лучше, короче в детство впадаю как и фильмы СССР смотрю , ****
У нас один то ли Купера, то ли Майн Рида на 5 курсе запойно читал. Про ******ев.

Не знаю нахіба воно було мені треба, але я порівняла фракційний асортимент двох міськрад однакових по населенню і функціям містечок сходу і заходу країни, і шо...і схоже що на заході країни таки трохи є демократія, на сході ж на жаль рулить адмінресурс, хоча і населення теж само собою рулить (не в хорошу сторону так вже як є)
В нашій міськраді найбільша фракція - Блок Кернеса.
Всі інші у сумі їй дорівнююсь.

...помічники ****ом займалися?

Начебто мають бути. Я не загадую)
Загалом думаю що у кого діти до 6 років, тим виплати будуть точно.
Насколько помню, даже на форуме народ писал, в 2022 оформляли и через Дию, виртуально.

Назад
Зверху Знизу