Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

А кто эти две тетки с нимбами?

Обговорюємо з співробітницею держустанови нюанси заповнення акту про фактичне проживання.
Зронила фразу що зламала мені мозок - "ну ви ж НЕ ХОЧЕТЕ декларувати вашого чоловіка".
(типу не хочу вписувати в акт).
Ем...перепрошую, шо значить не хочу? Це документ, про які хочу чи не хочу може бути мова. Мова про факти.
Ви уявіть собі, що б було, якби здіснились мрії нашої влади отримувати і перерозподіляти допомогу для тих, хто за кордоном. :)
З цими виплатами ВПО взагалі страшне.
Чого окремо не лавати - на дітей, на жінку, на бабу. А там тепер навіть є гранична сума доходу. Чи 9 тисяч на особу?
А у людей тальки й доходу, шо ПВОшні та невеличка пенсія баби. У якомусь селі, звідкіля й до райцентру не дберешся пішки по бездоріжжю.

Але знову ж таки, майже в кожному дворі є авто. Якщо з сусідами дружиш, можна на хвіст падати :) або зібратись з силами і купити за кільканадцять тисяч якусь славуту чи ладу.
Чи ви смієтеся? Якби були гроші, то вони може й у Германії зараз сиділи разом з чоловіком.
А так у глухому селі сидять з двома малими дітьми початкового шкільного віку.
У хатці, яка слугували колись літньою дачею. Щоб від дощу сховатись хіба що.

Чого ж сміюсь. Скоріше на свій характер приміряю і бачу ситуації людей.
Там зайвих грошей немає.
Якщо знімуть ВПО, то прийдеться вертатись до міста.
Чоловік до війни був обмежено придатний. Зараз мабуть здоровий.

А чому не поїхати зараз у Германію?
Всеж краще чим у хаті без опалення і в селі на краю географії, якщо діти є й бабуся? В мене сусідка з водянкою ніг поїхала восени, автобусом зі Львова. В памперсі. Сидя. Знайшла Волонтерів у интернеті, вони ,,вели,, її поетапно. Тут вона жила сама.
Тільки оплатила квиток жд до Львова.

А чому не поїхати зараз у Германію?
Всеж краще чим у хаті без опалення і в селі на краю географії, якщо діти є й бабуся? В мене сусідка з водянкою ніг поїхала восени, автобусом зі Львова. В памперсі. Сидя. Знайшла Волонтерів у интернеті, вони ,,вели,, її поетапно. Тут вона жила сама.
Тільки оплатила квиток жд до Львова.
Там традиційна сім*я. Тримаються одне одного.
Вже буде як буде. Поки тальки так - пхинькають, але вголос не плачуть.
Баба за сина переживає. Але й тут що буде. те й буде, каже.

Там традиційна сім*я. Тримаються одне одного.
Вже буде як буде. Поки тальки так - пхинькають, але вголос не плачуть.
Баба за сина переживає. Але й тут що буде. те й буде, каже.
Когда есть дети - основная традиция- в моем понимании другая. Зад поднять и искать хотя бы не жильё в летней кухне.

Когда есть дети - основная традиция- в моем понимании другая. Зад поднять и искать хотя бы не жильё в летней кухне.
У меня из знакомых многие повозвращались домой к мужьям. Даже из-за границы.

У меня из знакомых многие повозвращались домой к мужьям. Даже из-за границы.
У нас в доме - никто. Все мужья категорически против. Там и школа очная, и ракет нет. Парни справляются сами. Считаю , что они правы.
Р.с. особенно после Немышли....и Одессы.

У нас в доме - никто. Все мужья категорически против. Там и школа очная, и ракет нет. Парни справляются сами. Считаю , что они правы.
Р.с. особенно после Немышли....и Одессы.
"У всякого своя доля. І свій шлях широкий". - как писал ТГШ.

Понятно. Надеюсь, пособие у них не отберут. Или только у него....?
Да вот может и у всех отберут. Пока с этим непонятки. Еще мартовское пособие никто не получал - в русле новых веяний.
Может, бабушке оставят. Она как бы отдельная единица. И в Харькове не с ними жила. А те - одна семья.
Там какая-то запутанная система оформления бумажек (по рассказам).

Назад
Зверху Знизу