Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

воєнний стан

Чи підтримуєте ви введення воєнного стану?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    561
последние 14 лет.... сначала у нас были лгуны у власти. потом - бандиты. потом - просто воры. Кто будет дальше?

Враховуючи народ і те що інопланетяни нам не привезуть ідеального Президента - нічого кращого не світить :)
Бовдури все одно проголосують за того хто наобіцяє їм найбільш солодко, а не за того в кого є величезний пул реальних дій.

Перш за все кожен, хто відписався в цій темі, повинен задатися питаннями:
- як багато добровольців прийшло до військоматів та неофіційних батальонів
- чи є ви серед них
- чому так сталося

відписався бібіп Из: Poland :іржач:

Почему нет? Раша бодро пыталась продавить своего ГБшника начальником [B]интерпола[/B]. Она входит в сеть интерпола и интерпол на её территории должен работать (а как ещё? В начальники хотим, а работать - нет?).
Если есть решение суда - вполне реально подать. И пусть тогда думают - или сдать, или отпустить наших, или... вылететь из интерпола и вообще там прав не иметь.
Это, конечно, и для остальных - так-себе решение, всякая шваль сможет в рашке скрываться, но - и рашке хуёво - тогда в относительной безопасности будут те, кого в рашке преследуют. Скипнул через кардон - и все дела. Ищи потом...
Есть решение (безапиляционное) суда по Юкосу. 50 ярдов бакса+ %% нехилый. И шо?
А выделенное цветом- ты не пиши больше про это... (цвет такой не просто так я поставил)

Ладно, всем пока, радостно встретить введение ВП, а я пошёл смотреть Дом-2
Если кто совсем тугой от рождения, то с завтрашнего дня я писать НИЧЕГО не буду, так как харьков живёт в режиме Военного Положения с 9 часов утра. Ну а тем у кого сознание застряло в Call of Duty стОит перечитать что такое ВП.

ЗЗЗЗЫЫЫ. Mr. Vision, да открой ты свои оки и глянь что ты в игноре.. Что за глюк- игнор не отменяет упоминание. Фигня

Есть решение (безапиляционное) суда по Юкосу. 50 ярдов бакса+ %% нехилый. И шо?
А выделенное цветом- ты не пиши больше про это... (цвет такой не просто так я поставил)

Интерпол не занимается взысканием средств :рл:
Вот не пиши больше, лучше, ты. ****итег...
Интерпол занимается поиском людей. Конкретных людей. Арестом и доставкой.

відписався бібіп Из: Poland :іржач:

Я прилітаю за неділю до кінця ВП. Хоча можу прилитіти взагалі в березні, бо віза дозволяє. І мені не зовсім зрозумілий твій сарказм. Я би наразі був у Харкові та робив би танкі, якщо б їх заказа вся влада, як обіцяла два роки. Але коли перестали платити, прийшлося їхати. Мені ж за пости грошей не платять. Я чесна людина, та заробляю чесною легальною працею. Я ніразу не ухилявся від призову, хоча ніколи не збирався будувати військову карьєру. І поки в мені була потреба, я весь час так чи інакше працював на оборону держави в меру своїх можливостей.

Ти краще на питання відповідь дай. Хочаб для себе

Я прилітаю ще до кінця вп.

Ти краще на питання відаовідь дай, троль

А як прилетиш то одразу до воєнкомату, так?
Твое питання мені щодня ватніки та свиноруси ставлять.
Раніше ще любили ставити про мову...зараз мовчать про мову :іржач:

А як прилетиш то одразу до воєнкомату, так?
Твое питання мені щодня ватніки та свиноруси ставлять.
Раніше ще любили ставити про мову...зараз мовчать про мову :іржач:

А я маю йти до військомату одразу? Я читав наші змі, там написано, що поки нічого не треба робити. А ти там будеш? Чи в тебе броня? :D
Мої питання адекватні. Якщо їх ще хтось каже, це не означає, що вони неадекватні, та на них не треба давати ввдплвіді хочаб собі.

А я маю йти до військомату одразу? Я читав наші змі, там написано, що поки нічого не треба робити. А ти там будеш? Чи в тебе броня? :D
Мої питання адекватні. Якщо їх ще хтось каже, це не означає, що вони неадекватні, та на них не треба давати ввдплвіді хочаб собі.

Мобилизация не объявлена

Я читав наші змі, там написано, що поки нічого не треба робити.
Гадаєш у нас різні змі?
Якщо буде вторгнення військ РФ та буде призив за моєю спеціальністю - в мене хіба є вибір не йти?

Йти з автоматом рядовим я не буду. По перше я там не ефективний взагалі, по друге я маю офіцерське звання, та військову спеціальність де я буду ефективним.

Назад
Зверху Знизу