Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Незнаю точно правда или нет. ТЛК говорит, что такой инфы у него нету. Но некоторые каналы это постят.Хєрасє, я шото випала з подій, а там уже росіян з половини захопленого вибили.
Это то, о чем говорил/предупреждал Коваленко:На картівесь центр окупований,⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
...я не знаю, у мене у місті були родичі,але вони виїхали значно раніше, хто до європи, хто до ХарковаЦікаво за яке число зйомка прильоту кабів. В тому районі росіян вже (або ще якщо це перші дні) нема, виходить так, якщо туди летить.
Хоцця вірить, шо одного дня Харків їм навалить так, шо кілька наступних поколінь бєлгородців від одної назви нашого міста будуть свідомість втрачати, з переляку.
Але повернемось до Вовчанська, тут ось база під'їхала правильна про мову, за цю людину не соромно, на відміну від тих наших, кого з-за мови за кордоном не можуть відрізнити від росіян.
Вже й волонтер Голандець добрався, буде пізніше повний сюжет.
Ми виїхали, але дядько картоплю висадив. (Морозом побило) Я не розумію чому люди такі вперті? Яка картопля! Там через раз прильоти!Тримайтесь там
Чи ж могли ми подумати що колись маленькі слобожанські містечка будуть на перших шпальтах газет по всьому світу.![]()