Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Вовчанськ

• Автор теми Автор теми PhenixUA
  • Дата створення Дата створення
Текст- разговор ЗА кадром :(

Если (условно) на днях появятся F16, которые смогут сбивать сушки с КАБами, орки с Волчанска будут выброшены быстро.

Хєрасє, я шото випала з подій, а там уже росіян з половини захопленого вибили.
Незнаю точно правда или нет. ТЛК говорит, что такой инфы у него нету. Но некоторые каналы это постят.

На карті
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
весь центр окупований,
Это то, о чем говорил/предупреждал Коваленко:
на этом варианте карты НЕТ серых зон вообще.

Все, что серая зона - на этой карте - закрашено во вражеский цвет.
Он предупреждал об этой неточности карты,
когда начал ее использовать в обзорах

Цікаво за яке число зйомка прильоту кабів. В тому районі росіян вже (або ще якщо це перші дні) нема, виходить так, якщо туди летить.
...я не знаю, у мене у місті були родичі,але вони виїхали значно раніше, хто до європи, хто до Харкова

Вовчанськ зараз.

вул. Миру, 22

Хоцця вірить, шо одного дня Харків їм навалить так, шо кілька наступних поколінь бєлгородців від одної назви нашого міста будуть свідомість втрачати, з переляку.

Але повернемось до Вовчанська, тут ось база під'їхала правильна про мову, за цю людину не соромно, на відміну від тих наших, кого з-за мови за кордоном не можуть відрізнити від росіян.

Молодець бабуся! Таж проблема - думаю рашистською, а потім перекладаю...
Дуже сумно, але стараюся!
Тим паче Бурлуччина теж отримує по повній...

Останнє редагування:
Тримайтесь там
Чи ж могли ми подумати що колись маленькі слобожанські містечка будуть на перших шпальтах газет по всьому світу. :(
Ми виїхали, але дядько картоплю висадив. (Морозом побило) Я не розумію чому люди такі вперті? Яка картопля! Там через раз прильоти!
Тому що там рідний дім!!
Дуже сумно, дуже....

Назад
Зверху Знизу