Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Вовчанськ

• Автор теми Автор теми PhenixUA
  • Дата створення Дата створення
Там з жовтня 2022 невесело.
Зараз основна розвага у наших - знайди свою хату на оцих стрьомних фотках.
Брат свою бачив, ніби стоять стіни, а дах давно покоцаний, ну ще не вечір, як то кажуть.
Про хати я вже мовчу, бо десь і моя там трішки східніше може догоряти...

*** вам ті хати на кордоні з орками? забудьте, даунбас ще довго буде мертвою зоною в будь-якому випадку - бо й орки поряд, і населення лише ватнокацапське там залишилось, всі нормальні поїхали.

Поїдемо глянемо потім, що там.
Добре шо родинні артефакти деякі вивезла. От з Вовчі не встигла.
Трохі східніше - це "трохи" східніше, де Куп'янськ, з моменту деокупації там гаряче.

У Вовчанську залишається близько 100 людей, яких окупанти фактично тримають у заручниках і не дозволяють евакуюватися

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Він зазначив, що люди перебувають у північній частині міста, яка наразі контролюється ворогом і під загрозою розстрілів містяни не можуть виїхати на підконтрольну Україні територію.

Фото: Костянтин і Влада Ліберови

✅підписуйся на Ukraine NOW

Поїдемо глянемо потім, що там.
Добре шо родинні артефакти деякі вивезла. От з Вовчі не встигла.
я встиг забрати усі сімейні фото тої осені з Вовчі...щє й вікна позаклеював щоб голуби не літали, але весною вже каб вивалив усі вікна...так шо нема чого там дивитись нажаль

Час покаже але імовірно що річку вони не перейдуть, а всі спроби підібратись до Вовчика з правого берега Дінця, на човнах чи понтонах, будуть марні. Хочеться в це вірити.
Как бы эти ******, со стороны Старицы, в сторону Перемоги ( в сторону Харькова не ломанулись) там плацдарм у них тоже не плохой.
Там леса.

Діпстейт каже, що лінія фронту вирівнялася по річці і на даний момент більша частина міста під контролем ЗСУ, менша окупована, при ній є невелика сіра зона.
Есть еще годная карта, более конкретная

на дипстейте общее-схематично
Screenshot_857.webp

на
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
с застройкой (увага: там не вказані сірі зони)
можна ще збільшити, скрін масштаб у якості прикладу

Screenshot_858.webp

Как бы эти ******, со стороны Старицы, в сторону Перемоги ( в сторону Харькова не ломанулись)
можливо, але лише за умови, як Вочанськ буде під їх контролем та траса на захід. бо у Старицю з підорського кордону шляхів немає аби підвозити резерв до Стариці (грунтовка одна)

Останнє редагування:
Почитала текст ****ітика Тома Купера, він пише дещо неприємне(( а саме про те що росіяни підтягують в сторону Вовчанська інженерні підрозділи і понтони.
В нашому інфопросторі такого не пробігало, втім хочеться думати, що кому треба, ті в курсі і завадять, якщо це дійсно так.

IMG_20240523_005122.jpg
А я вообще прочитал, что *****ы могут сместить весь акцент войны на Харьковскую область, так как им очень удобно по логистике, западным оружием превентивно бить по ним нельзя, можно накапливать ресурс. Авиация спокойно летает без проблем все бомбит нещадно.
Донбасс подождёт.

Назад
Зверху Знизу