Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Вони організували геноцид українців

• Автор теми Автор теми fravus
  • Дата створення Дата створення
Гм... наскільки я пам'ятаю, ви - прибічник Путіна, а ставлення Путіна до євреїв всім відоме - Ходорковський, Гусинський, Березовський...
Сомдаріс - прибічник Ющенка, а ставлення Ющенка до євреїв всім відоме - Гурвіц, Червоненко, Березовський, Альберт Гор... так хто кого має вчити?

а Альберт Гор каким хреном??? Или у Ющенко есть свой Альберт Гор?

а Альбер Гор каким хреном??? Или у Ющенко есть свой Альберт Гор?

Кажуть, що саме Альберт Гор допоміг Кучмі зробити правильний вибір.

Ще кажуть, що Албьерт Гор та Євген Червоненко - приятелюють. Обидва вони, як відомо, євреї. Скажу від себе - вважаю Червоненка дуже порядною людиною. Про Гора не знаю :)

Гм... наскільки я пам'ятаю, ви - прибічник Путіна, а ставлення Путіна до євреїв всім відоме - Ходорковський, Гусинський, Березовський...
Сомдаріс - прибічник Ющенка, а ставлення Ющенка до євреїв всім відоме - Гурвіц, Червоненко, Березовський, Альберт Гор... так хто кого має вчити?

:іржач:
Такие рассуждения сильно напоминают известный анекдот насчет логики из цикла "Петька и Василий Иванович". Как там было:
- Пиво пьешь?
- Нет.
- Значит, *****! :D

бред. почему же ты не упоминаешь отношение ющенка к шухевичу? призабыл?

Назад
Зверху Знизу