Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

різниця між цивільною бабою з чебуреками і військовою людиною з пікселем)
"Баба с чебуреками" может быть женой/дочерью/сестрой/мамой "человека в пикселе".
Вы об этом не думали ?

Я часто оперую хуями в контексті мови) але ж ви і досі захищаєте російськомовний контент переді мною - людиною, яка ваш російськомовний контент разом з вашою російською мовою гидує.
Ах какая харькавчанка. Ах, што ви са сваєй мовай. Ах ваєнніє всє на рускам. Ах, ну какая разница)
Не надо мне приписывать то, чего я никогда не говорила, приписывать из своих фантазий в своей голове. ;)

Единственное, что я говорю :
в быту человек волен разговаривать на том языке, на каком хочет.

Остальное - описано в законах Украины.

то к Тирхен - по поводу употребляемого ею в речи мата - у вас претензий не возникает. :)
Сорри, шо влезаю в ваш диалог, но у Зверюшки и лайка не то, чтобы художественна, но имеет место некая фольклорная органика, естественная выразительность, живая пластика, блять, интонационная достоверность и архаическая сила, нахуй!

Естественный колорит есть суть художественным оправданием, n'est-ce pas ?

Да. :) Харьковчанка. А шо?? :)

Screenshot_394.png

Подождіте!
Щас я накачу і прівнесу новиє ноткі в ету діскуссію.

Чорнобривці щас кращє сіяти чи садити розсаду?
Не знаю, я з квітами не особливо дружу. Ну тюльпани там, нарциси... Алоє тільки люблю, збираю усі можливі сорти. Доречі, у нас 99% приймають за Алоє Вера зовсім іншу рослину.

• Це лайк!
Реакції: 023
Потон
В таку сухоту щось сіяти - то треба бути дуже великим оптимістом.
Вс 4 Переменная облачность. Врем. неб. дождь. Ветрено. 11 24.
Пн 5 Облачно, с прояснениями. Врем. дождь. Ветрено. 12 19.
Вт 6 Облачно, с прояснениями. Временами неб. дождь. 12 18.
Ср 7 Облачно, с прояснениями. Временами неб. дождь. 11 18.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Вс 4 Переменная облачность. Врем. неб. дождь. Ветрено. 11 24.
Пн 5 Облачно, с прояснениями. Врем. дождь. Ветрено. 12 19.
Вт 6 Облачно, с прояснениями. Временами неб. дождь. 12 18.
Ср 7 Облачно, с прояснениями. Временами неб. дождь. 11 18.
:D:D:D
Не з нашим щастям, нажаль.

Я посадила на розсаду і посіяла в землю. Посіяні на 10 днів раніше ще й досі не зійшли, а на розсаду повилазили майже за 4 дні. Сухо дуже й холодно. До речі, поїхала сьогодні на ринок за квітами (син попросив в балконні ящики посадити пеларгонію), дуже-дуже мало порівняно з довоєнними часами. І покупців, і продавців. Нічого й не купила

Назад
Зверху Знизу