Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
дя,
не знаю, що вони там хочуть чи не хочуть донести, але стиль дівчат мені сподобався)
А чому вони обирають одежу на 3 розміра більшу?не знаю, що вони там хочуть чи не хочуть донести, але стиль дівчат мені сподобався)
Те, що й покоління підлітків до них. Збиваються у зграї, дивно одягаються, гигикають зі своїх якихось речей, що їх розуміють тільки вони.
Це біля Капулівки. Як ото робили Каховське море, то перепоховали туди. Без голови. Голову забрали в якийсь інститут, там вона десь і лишиласяМогила кошового отамана на Нікольщіні, Чортомлинська січ:
Сірко для нас свій, Мереф`янскій.Це біля Капулівки. Як ото робили Каховське море, то перепоховали туди. Без голови. Голову забрали в якийсь інститут, там вона десь і лишилася
Оверсайз у них сейчас в тренде.А чому вони обирають одежу на 3 розміра більшу?
Доебываться до подростков на улице "ачивовытакадеты" дело гнилое, изначально.не знаю, що вони там хочуть чи не хочуть донести, але
Перехрестя з Театральним? Через дорогу - АТБ?Лежу на тротуарі. Мордою на Пушкінську, ногами до Люкс оптики. Мрійниця.
З набитою ротякою. Вийми, що не зжерла або проковтни. Та роздільно відповідай. Членороздільногигикають зі своїх якихось речей
Вони ж не будуть такі завжди.З набитою ротякою. Вийми, що не зжерла або проковтни. Та роздільно відповідай. Членороздільно![]()
Не знаю как у Джапан, а в Кореи бисёдзе почти нет, это исключение.Работал там пол года, могу судить. Наши ебанашки, поведенные на Кей-поп культуре и "красоте" кореянок просто не знают что они страшные как 100 свиней. Красивая картинка только на ТВ....Это еще биседзе...А когда станут бидзесей , тогда донесут )))
...хотя непонятно зачем вообще что-то нести )
![]()
Видимо, поєтому у них такой культ внешности.Не знаю как у Джапан, а в Кореи бисёдзе почти нет, это исключение.Работал там пол года, могу судить. Наши ебанашки, поведенные на Кей-поп культуре и "красоте" кореянок просто не знают что они страшные как 100 свиней. Красивая картинка только на ТВ....
А что раньше было?Доебываться до подростков на улице "ачивовытакадеты" дело гнилое, изначально.
Это их жизнь, одеваются/красятся как ИМ нравится,
а не какому-то взрослому дяденьке (которому , канешн, в облипочку да по юному телу было бы приятнее наблюдать)
Да, шортики, кроссовочки и т.д.. стильные. Но стандарты красотыВидимо, поєтому у них такой культ внешности.