Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Тю... а ти ролік з харьковського супера не бачила хіба? С посудою от Юлії Висоцької? В Ха. Щас.Трохи про російську експансію в сфері (хто б міг подумати) рукоділля.
Замовила дещо в інтернет магазині, магазин звісно український, інтерфейс український, все окей.
Дзвонить мені цей магазин для узгодження і його телефон висвічується як Матренин Посад. Я з подиву трохи телефона не впустила, бо
ж це російський виробник. Який вочевидь мав дочок в Україні. Або й не дочок а до впізнаваної назви примазувались люди.
Але хрін з ним, але зараз цілеспрямовано погуглила, виявляється його товари реалізуються українськими магазинами і досі.
Матренин посад от чистого сердца
Тьху блять-2.
Українських виробників - за все життя не перевишивати все, хоч жопою жуй.
Це мені нагадує ситуацію з кондитеркою. Російські цукерки перестали завозити офіційно, але були точки в Харкові, де все можна було купити, звісно це був не магазин а узгоджене попередньо місце зустрічі. А чого б не везти, якщо є поціновувачі і товар реалізується стовідсотково. Бабайовськая фабрика. Тьху. Бабай би їх забрав з їхніми цукерками і нитками і всім іншим.
Щоб ці покручі трутки наїлися!Бабай би їх забрав з їхніми цукерками і нитками і всім іншим.
Ну от такі справи.Нє( я не встигаю шось всьо тримати в фокусі.
Бросайте теперь длинную вермишельку. И будет класс!Та да.
Чокнута я дівка, думала про автобуси через Раву Руську і нарізала соломкою замість кубиків картоплю в суп.
Гугл выдаёт что это ,,архивные фотографии Харьковского технологического института, позднее ХПИ,,Это слева не электрокорпус, случайно? ХПИ типа
![]()
Вряд ли.Это слева не электрокорпус, случайно?
Электрокорпус — построен по проекту А. Н. Бекетова
в 1930-е годы и является примером архитектуры конструктивизма.
Может, химический? Судя по всему вход и сейчас на том же месте.Вряд ли.
Фото дореволюционное
Нет.Может, химический? Судя по всему вход и сейчас на том же месте.
![]()
![]()
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Та ну бл**Это химический факультет.