Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

🔴 21:26 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 21:26 Повітряна тривога в Харків.обл.
Освіта в неї є. Значить вести блог російською - це позиція, а не погане володіння українською.
Пасіба, блєванула)
Цікаво подивитись статистику географії її підписників. Вангую там більшість з рашостана.
Це мабуть не позиція, а бізнес.

Освіта в неї є. Значить вести блог російською - це позиція, а не погане володіння українською.
Пасіба, блєванула)
Цікаво подивитись статистику географії її підписників. Вангую там більшість з рашостана.
Облиште. Вважаю, шо таке ставлення - це занадто.

Ви так пишете, ніби моє ставлення до чогось робить вам погоду) Облиште давати вказівки.
Не вказівки. Побажання.

Пані має рацію щодо мого персонального барометру, проте: а) поширення ресентименту публічним ресурсом може мати шкідливий вплив; б) особисто себе дратувати, ну, навіщо? 🫤

О! Отлично!
Как раз собираю ютуб каналы харьковчан - своим надо помогать :)
Есть несколько хороших, но они больше "дамские", так скажем ) :
одна девочка кулинарный ведет, другая - прогулки по городу, еще - типа про историю Харькова, такое.
Нужно подумать могла б прибавку хорошую к пенсии иметь,если б снимала и выкладывала свою прогулки по историческим дворикам Харькова

Нужно подумать могла б прибавку хорошую к пенсии иметь,если б снимала и выкладывала свою прогулки по историческим дворикам Харькова
як все просто, маючи тільки телефон, норм відео не зробиш, + іх десь зберегати тре та монтіровать вміти

Цікаво ... Вангую ...
Зря вы так. Очень зря.

Не настаиваю, не советую , если интересно посмотрите.
У каждого своя история.
Хорошая девочка, харьковчанка. Молодчинка просто.
И, кстати, 3,78 млн подписчиков.

Ну й тут таке діло, про побажання. Якщо моє ставлення до контенту в стилі кеворкяна і ко викликає бажання писати мені побажання) то не простіше мене в ігнор поставити? Рузькомовний контент під час війни - подарунок ворогу. А, ну да, це ж для снг, щоб всі розуміли. Так мені наприклад і англійською можна розказувать. Не заламаюсь перекласти. Але слухати свинособаче гавкання про Харків разом з кацапами в коментах - нах.

Не беруся наразі порівнювати стилістику поданого контенту з творчістю Кеворкяна - щиро кажучи: не мав нагоди вивчати пані викладачку довше, ніж на десять секунд. У принципі, коли йдеться про ті пішохідні блогерські етюди самопроголошених літописців останніх років харківської дійсності - то, мушу зізнатися, особисто траплялося бачити й дещо обширніше. І, з огляду на низку непублічних обставин, краще промовчу. Але щодо монетизації - ну, ледачіший я, либонь, аніж "дядько Федір" із Валків, певне.

Просто захотілося тим часом ступити п’ять кроків у бік - супроти отієї вашої всеосяжної негативістичності щодо усього цього "кеворкянівства". Не в краєзнавчому, а радше в суспільно-ідеологічному сенсі.

Річ у тім, що певний період особа Константина Ервантовича мене таки щиро зацікавлювала. Так, спочатку я прихильно оцінював його телевізійні проєкти доби «кушнарьовщини», але - «то таке». Натомість його автобіографічні й мандрівничо-розмислові нариси, його рефлексії, оця ось... внутрішня розірваність - були справді варті уваги. Мене завжди цікавили автори, як то кажуть, "із надривом".

Один колега - колишній сусіда Ервантовича по ще тоді Ч-ній набережній - розповідав: «сидимо, щось миготнуло за вікном - ясно, знову Кеворкян із вікна вистрибнув».

У цьому ж ключі не вважаю слушним канселити прозу Савенка - Лимонова. Хлоп писав прозу, як жив. І своє життя писав, як сагу. Так, збочений імперець зі своїми химерними загостреннями. Але не позбавлений хисту, так би мовити. І не "гівноїд", у тому сенсі, як я вживаю це слово.

З тієї ж плеяди (щоправда, на ранг-два нижче від Лимонова) є ще кілька постатей: Герман Садулаєв із Чечні; Лорченков із Молдови (здається, тепер у Канаді); так званий «Захар Прілєпін» (із Євгеном навіть якось чаркували в Москві років із п’ятнадцять тому - тоді його ще можна було вважати «непозбавленим таланту»; щойно пішов у "політичну монетизацію" - усе, крапка).

Зрозуміло, вищенаведених персон варто трактувати саме в антропологічному сенсі.

щиро кажучи: не мав нагоди вивчати пані викладачку довше, ніж на десять секунд.
Я смотрела.
Хорошие видео, обычные , действительно прогулки по городу.
По нашему времени даже оч нормально(без лишнего, чего не надо показывать) снятые.
Она не профи, это видно.
Но этим такие видео и ценны: взгляд обычной харьковчанки на свой родной город.

PS. И, кстати, большое спасибо @Kraas - именно он обратил мое внимание на этот канал.

Останнє редагування:
з творчістю Кеворкяна
Этот давно скурвился.
Був депутатом Харківської міської ради від Партії регіонів
Влітку 2014 року виїхав з підконтрольної території України, проживав в анексованому Росією Севастополі та в Москві.
С моей стз, ни одного "депутата" или такого рода деятеля в обычные блогеры причислять нельзя.

Зря вы так. Очень зря.

Не настаиваю, не советую , если интересно посмотрите.
У каждого своя история.
Хорошая девочка, харьковчанка. Молодчинка просто.
И, кстати, 3,78 млн подписчиков.
Це вибір і цінності. Останні матеріали які я здала російською мовою, були до 24.02.
А своя історія у кожного. Ну яка? Щелепа з народження інакша ніж у мене? Чи на стресі щелепу на російську онлі заклинило? Це вибір людини - заробляти російською. Мій вибір - гидливо обходити це.

Не беруся наразі порівнювати стилістику поданого контенту з творчістю Кеворкяна - щиро кажучи: не мав нагоди вивчати пані викладачку довше, ніж на десять секунд. У принципі, коли йдеться про ті пішохідні блогерські етюди самопроголошених літописців останніх років харківської дійсності - то, мушу зізнатися, особисто траплялося бачити й дещо обширніше. І, з огляду на низку непублічних обставин, краще промовчу. Але щодо монетизації - ну, ледачіший я, либонь, аніж "дядько Федір" із Валків, певне.

Просто захотілося тим часом ступити п’ять кроків у бік - супроти отієї вашої всеосяжної негативістичності щодо усього цього "кеворкянівства". Не в краєзнавчому, а радше в суспільно-ідеологічному сенсі.

Річ у тім, що певний період особа Константина Ервантовича мене таки щиро зацікавлювала. Так, спочатку я прихильно оцінював його телевізійні проєкти доби «кушнарьовщини», але - «то таке». Натомість його автобіографічні й мандрівничо-розмислові нариси, його рефлексії, оця ось... внутрішня розірваність - були справді варті уваги. Мене завжди цікавили автори, як то кажуть, "із надривом".

Один колега - колишній сусіда Ервантовича по ще тоді Ч-ній набережній - розповідав: «сидимо, щось миготнуло за вікном - ясно, знову Кеворкян із вікна вистрибнув».

У цьому ж ключі не вважаю слушним канселити прозу Савенка - Лимонова. Хлоп писав прозу, як жив. І своє життя писав, як сагу. Так, збочений імперець зі своїми химерними загостреннями. Але не позбавлений хисту, так би мовити. І не "гівноїд", у тому сенсі, як я вживаю це слово.

З тієї ж плеяди (щоправда, на ранг-два нижче від Лимонова) є ще кілька постатей: Герман Садулаєв із Чечні; Лорченков із Молдови (здається, тепер у Канаді); так званий «Захар Прілєпін» (із Євгеном навіть якось чаркували в Москві років із п’ятнадцять тому - тоді його ще можна було вважати «непозбавленим таланту»; щойно пішов у "політичну монетизацію" - усе, крапка).

Зрозуміло, вищенаведених персон варто трактувати саме в антропологічному сенсі.
Та я зрозуміла, експресія, надрив, шось є в цьому для вас))

Це вибір людини - заробляти російською
а коменти кацапів, під відео, про мир та адиннарот, це в кращому випадку, та і підписників там, запоребрикових, багато, впевнений, гроші не пахнуть, це моя думка

а коменти кацапів, під відео, про мир та адиннарот, це в кращому випадку, та і підписників там, запоребрикових, багато, впевнений, гроші не пахнуть, це моя думка
Ну да.
Я той ютуб і не дивлюсь. Хз чого я в цій дискусії роблю взагалі)

Назад
Зверху Знизу