Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

59, уже ни в пизду(хотя потрошку можна), нi в красну армiю....

Как? Шо мне на трубе показывать? Как картошку сажаю?
Вкл мосх. ПочитаЙ как делать. Другие делают. 59 это еще юноша (Для ТЦК)

Как? Шо мне на трубе показывать? Как картошку сажаю?
Гляньте Sergio Outdoors. Там чувак ходить по лісу, знаходить випадкові речі (які сам перед тим туди поклав) і за їх допомогою розводить вогонь чи фільтрує воду.
Робить усе абсолютно мовчки, але по його любові до туалетного паперу Кохавинка, можна вичислити, що він з України.

5,25 млн підписників. Гроші гребе лопатою. Мабуть, має 20 Рейндж Роверів.

Шо мне на трубе показывать? Как картошку сажаю?
В "Новом Простоквашино" даже Шарик блогером заделался :D

1746136913828.webp

Освіта в неї є. Значить вести блог російською - це позиція, а не погане володіння українською.
Пасіба, блєванула)
Цікаво подивитись статистику географії її підписників. Вангую там більшість з рашостана.
Це мабуть не позиція, а бізнес.

• Це лайк!
Реакції: 023
Освіта в неї є. Значить вести блог російською - це позиція, а не погане володіння українською.
Пасіба, блєванула)
Цікаво подивитись статистику географії її підписників. Вангую там більшість з рашостана.
Облиште. Вважаю, шо таке ставлення - це занадто.

• Це лайк!
Реакції: ja
Ви так пишете, ніби моє ставлення до чогось робить вам погоду) Облиште давати вказівки.
Не вказівки. Побажання.

Пані має рацію щодо мого персонального барометру, проте: а) поширення ресентименту публічним ресурсом може мати шкідливий вплив; б) особисто себе дратувати, ну, навіщо? 🫤

• Це смішно!
Реакції: 023
О! Отлично!
Как раз собираю ютуб каналы харьковчан - своим надо помогать :)
Есть несколько хороших, но они больше "дамские", так скажем ) :
одна девочка кулинарный ведет, другая - прогулки по городу, еще - типа про историю Харькова, такое.
Нужно подумать могла б прибавку хорошую к пенсии иметь,если б снимала и выкладывала свою прогулки по историческим дворикам Харькова

Нужно подумать могла б прибавку хорошую к пенсии иметь,если б снимала и выкладывала свою прогулки по историческим дворикам Харькова
як все просто, маючи тільки телефон, норм відео не зробиш, + іх десь зберегати тре та монтіровать вміти

Цікаво ... Вангую ...
Зря вы так. Очень зря.

Не настаиваю, не советую , если интересно посмотрите.
У каждого своя история.
Хорошая девочка, харьковчанка. Молодчинка просто.
И, кстати, 3,78 млн подписчиков.

Ну й тут таке діло, про побажання. Якщо моє ставлення до контенту в стилі кеворкяна і ко викликає бажання писати мені побажання) то не простіше мене в ігнор поставити? Рузькомовний контент під час війни - подарунок ворогу. А, ну да, це ж для снг, щоб всі розуміли. Так мені наприклад і англійською можна розказувать. Не заламаюсь перекласти. Але слухати свинособаче гавкання про Харків разом з кацапами в коментах - нах.

Не беруся наразі порівнювати стилістику поданого контенту з творчістю Кеворкяна - щиро кажучи: не мав нагоди вивчати пані викладачку довше, ніж на десять секунд. У принципі, коли йдеться про ті пішохідні блогерські етюди самопроголошених літописців останніх років харківської дійсності - то, мушу зізнатися, особисто траплялося бачити й дещо обширніше. І, з огляду на низку непублічних обставин, краще промовчу. Але щодо монетизації - ну, ледачіший я, либонь, аніж "дядько Федір" із Валків, певне.

Просто захотілося тим часом ступити п’ять кроків у бік - супроти отієї вашої всеосяжної негативістичності щодо усього цього "кеворкянівства". Не в краєзнавчому, а радше в суспільно-ідеологічному сенсі.

Річ у тім, що певний період особа Константина Ервантовича мене таки щиро зацікавлювала. Так, спочатку я прихильно оцінював його телевізійні проєкти доби «кушнарьовщини», але - «то таке». Натомість його автобіографічні й мандрівничо-розмислові нариси, його рефлексії, оця ось... внутрішня розірваність - були справді варті уваги. Мене завжди цікавили автори, як то кажуть, "із надривом".

Один колега - колишній сусіда Ервантовича по ще тоді Ч-ній набережній - розповідав: «сидимо, щось миготнуло за вікном - ясно, знову Кеворкян із вікна вистрибнув».

У цьому ж ключі не вважаю слушним канселити прозу Савенка - Лимонова. Хлоп писав прозу, як жив. І своє життя писав, як сагу. Так, збочений імперець зі своїми химерними загостреннями. Але не позбавлений хисту, так би мовити. І не "гівноїд", у тому сенсі, як я вживаю це слово.

З тієї ж плеяди (щоправда, на ранг-два нижче від Лимонова) є ще кілька постатей: Герман Садулаєв із Чечні; Лорченков із Молдови (здається, тепер у Канаді); так званий «Захар Прілєпін» (із Євгеном навіть якось чаркували в Москві років із п’ятнадцять тому - тоді його ще можна було вважати «непозбавленим таланту»; щойно пішов у "політичну монетизацію" - усе, крапка).

Зрозуміло, вищенаведених персон варто трактувати саме в антропологічному сенсі.

щиро кажучи: не мав нагоди вивчати пані викладачку довше, ніж на десять секунд.
Я смотрела.
Хорошие видео, обычные , действительно прогулки по городу.
По нашему времени даже оч нормально(без лишнего, чего не надо показывать) снятые.
Она не профи, это видно.
Но этим такие видео и ценны: взгляд обычной харьковчанки на свой родной город.

PS. И, кстати, большое спасибо @Kraas - именно он обратил мое внимание на этот канал.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу